[BNS苦主交流區] 用buyandship 保證被cut 戶口 (1)

985 回覆
88 Like 13 Dislike
果個係name code姐,用嚟分辨每人
地址應該全部人都係一樣
你可以放個name code 係address 架嘛,佢都有教
根本就冇人知amazon搞咩玩大屠殺
大把人default set集運都冇俾人BAM
定係睇account 用左幾耐?新既就一定ban?
點樣唔收電郵投訴?照send啦
但係填係full name果到
唔會放落address果欄嘛

呢下先奇怪

要殺集運本身就斷自己米路,除非想獨攬全球送貨姐
如果要ban退貨,ban有退貨果個人acc就得,唔會因為地址而ban,不過外國本來就用可退貨嚟吸引人消費
用10年以上都ban
外國地方
唔想做你生意就唔做
客人唔係大晒
但amazon 都係上市, 都要追業績架
google 講你都信.
你反正都block左, 怕乜.
你貢獻到幾多業績
人哋梗係計過數先咁做啦 你估亂嚟咩
T&C 講明用第三方轉運不享有退貨服務同任何遺漏
佢咁做其實同呢條已經相抵觸
其實你令到佢真人覆你 再即刻問佢點解被ban 衰左邊樣 叫佢比證據就得
我都有特登睇下,又真係冇寫唔可以寄轉運
係沒講唔比轉運
只係轉運會沒得退貨同沒晒保佢自己既保養

但前排一大推人因為個喼同埋有plus免費退貨個吓都已經ban得架喇
因為我之前都試過買野送少左一件野黎 個賣家都係直接咁講
佢一睇地址就知係轉運公司
直接話沒得退貨就算有遺漏都唔會補發退錢

佢地有晒mark mark晒邊d地址係轉運倉架喇
呢兩段咯:
If you (or a freight forwarder you so designate) do not have a U.S. residence and purchase goods from Amazon.com to be shipped to a U.S. location, you or the designated freight forwarder may not subsequently export the goods without prior written authorization from Amazon.

Products that cannot be exported directly from Amazon.com, which you export yourself or through a freight forwarder may not be returned directly to Amazon after being exported. Search for Items Eligible for International Shipping or visit Amazon International Shopping to find items that can be exported directly from Amazon.com.

但係無話唔可以用forwarder
即係最尾無送返俾你又無退錢?
有冇人發現而家有貨未申報既話bns會直接由鳩你
以前有貨未申報但入左庫就會有未申報貨件通知

屌你老母我一路都講緊因為唔包退貨之類
之前buy and ship一推人推貨咪搞到呢個address既人都會因為呢單野好容易比佢ban

你係鳩咁講佢無話唔可以用轉運做乜

我用左成十年都係轉運咁送香港
個撚個都知比用架啦
係因為plus單野on9
下下爛左都懶佢咁退貨佢咪仆晒街
人地都只係保佢官方運輸唔會出事
沒 咁用得轉運就預左
要平就係咁架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞