[BNS苦主交流區] 用buyandship 保證被cut 戶口 (1)

985 回覆
88 Like 13 Dislike
永久持有咁串
私隱條款
若閣下希望查閲或更正我們持有的閣下的任何個人資料,或要求我們刪除任何不再因爲我們提供的服務而需要保存的資料,您可以按照下述之「聯絡方式」與我們聯絡。
用私隱條款要求刪除個人資料
其實我唔太明佢講乜 ... 用過就唔俾delete account ...
個account 入面有我email 同電話號碼 (好在無加個人地址),咁都唔俾我del ...
你係咪過度偏激
算把啦 你del左bns個帳號amazon就唔會ban你咩
咁你唔用BNS會轉邊間?
但如果Amazon Bam用集運地址的話
轉邊間都一樣喎
試下無壞,未必一定全部ban晒
轉左用台灣公司
係咪要ship去台灣再轉返嚟XG?
點解咁多人出事既
我經常買英美日馬+日本樂天+歐洲網都無事
佢有iOS app,而所有 iOS app 都要求要可以畀用戶刪除帳戶,佢咁做已經可以直接port 佢畀Apple 下架app 先
Share please
呢個我要再研究下先...

其實我咁做, 係睇唔過眼 BNS, 一出事就唔回應, 仲要喺 fb delete 啲 comments...
原來仲可以咁! 多謝你!
最近兩個禮拜係美馬落>5次單+入埋庫都無事
不過本身美馬acc save哂香港+各國地址
講真佢地邊有咁多人手處理幾億個Acc
我估今次亞馬遜大屠殺事件
應該係AI做,佢預設咗一堆要Bam嘅case study
可能要中超過一樣就即Bam

搵CS(AI客服)就一式一樣話係This is a final decision made
要搵真人(兩位睇到老闆acc嗰班人工客服)先開得返Acc

突破盲點
見人美馬照用但我唔敢博
日馬同樂天就如常用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞