[BNS苦主交流區] 用buyandship 保證被cut 戶口 (1)

985 回覆
88 Like 13 Dislike
遲左一個月先到香港
俾預計時間遲左一星期先出email 話批貨俾美國海關隨機扣查,唔知幾時先到出貨,最後等左成個月先收到貨
屌~睇落我地好大機會
account closed.攞唔番
好彩暫時日馬都仲用到BNS
致受影響客戶:

謹此通知於 9 月 22 日由美國出庫到香港之批次貨件已經於數天前抵達香港,但因海關檢查延誤,現時仍於香港機場等待清關,致使該批貨件未能如期送抵香港倉庫且未能估計貨件到達的時間。我們對是次延誤深感遺憾,為了減少客人的等待時間,以上批次貨件到達倉庫後將獲優先處理。

呢個海關正一冚家鏟黎,整壞完刺身就攪來路貨
琴日下晝6點半用bing chat寫咗封email畀Jassy

今日下晝1點到直接收到ofm email已經解封

發現bns個地址畀人del咗

不過我係因為德馬第一次買嘢畀人lock咗

send埋月結單都話開唔到 話個billing address唔啱

開第二個account直接買嘢先畀人ban的

屌~就係差一件, 依家又要為左呢件蝕多廿幾蚊運費
我上次係香港hold咗兩個星期,仲要將所有紗布拆盒
一件易碎嘅野碎撚左
係咪冇仇報?
如果有bns plus之類嘅係咪都一樣?
道義上 你冇辦法證實係邊一程整爛 你諗住追邊個party賠? 不過問得都
今日上美森想買件野,用bns地址
直頭單都落唔到 用其他集運先得
今日被人ban咗account
用新email 電話 名 同一個香港地址但打法唔同開咗個新account 暫時冇事
如果用返同一張信用卡會唔會再ban多次
單都落唔到有冇咩message
我得一張信用卡 咁唯有問人借卡用
睇上面啲巴打講解account隨時搞成個月重要未必解到 廢事搞
咁借卡畀你嗰條友最好冇Amazon acc
我問屋企人借 唔會有
咁張卡個billing address唔可以同你一樣,因為佢哋會verify
簡BNS地址會有紅字message, 話送唔到, 同一個state另一間又得
雖然最終冇買到
舊地址定係新地址?
bns plus 啲條款好鳩,寫明易碎嘅唔保
咁唔易碎又洗鬼買plus 咩
用新地址出現紅字?
我諗不如你搵debit card,咁唔洗借人地嘅卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞