[BNS苦主交流區] 用buyandship 保證被cut 戶口 (1)

985 回覆
88 Like 13 Dislike
bns 真係好識搵白痴笨柒
早排佢sell 人UK GHD官網減價買髮夾
Amazon uk 都有減仲可以直送香港,退稅後連直送運費仲平過就咁官網買送去bns到十幾鎊
好神奇 連有佢講無你講嘅BNS自己都唔敢講係人俾人亂退貨玩爛
個po啲打手就假設哂一定係亂退

同一個倉地址有幾%正常人退爛貨都夠「大量」啦
有好多人已經貼咗amazon cs 嘅回覆
係因為有大量退貨造成喎
咪話「同一個倉地址有幾%正常人退爛貨都夠「大量」啦」
唔洗大量閪客「亂」退都會係大量
屌,唔怪得我acc 冇啦啦ban 左
但又送到貨去Portland 倉
我amazon仲有bns地址 但冇事
我而家俾人ban咗account
有1000蚊貨扣咗錢,未退款未寄(如果寄到bns佢應該會send email比我?)
收唔到ban ac嘅email,所以連申訴都做唔到
登入唔到ac,所以連睇係咪shipping緊都唔得
而家咩都做唔到

一開始落單話8月10號之前會寄到,希望到時無論收到貨定退錢都好
應該會退錢 件貨會返amazon
冇用bns集運都ban係想點
Cancel左張單 del埋地址都俾人ban
屌你老母bns
屌,以後唔敢集運AMAZON
仲講黃藍做乜鳩
從來都冇人理bns係咪黃藍
Buy and ship ban
lotpost ban
Gobuyshit ban

lotpost ban
Gobuyshit ban
Buy and ship ban

今年先開始用BNS用咗兩三次
兩個月前買過一次日亞啱啱check咗冇事
剛剛bns話收到我包裹
應該已經照出貨
而家等收貨就ok了
想問舊amazon account被ban,想開新account有冇咩要注意
有無tos禁止多開,一多開即刻ban之類
我上個月係美馬買左兩樣寄去BNS 到左集運倉之後個 AC 就俾佢 BAN 左... 打電話去都話無得搞,佢連英馬都封埋,宜家得返日馬仲可以用.... 美日馬都用左好多年
有無人成日比佢收多0.1磅?

只要多過一件野,佢總有辦法令你輸多磅錢

已經連續3次
經常
一定係特登
清cookies/無痕,換ip, 唔好開vpn
Dimbuy ban
得某幾間冇ban
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞