[BNS苦主交流區] 用buyandship 保證被cut 戶口 (1)

985 回覆
88 Like 13 Dislike
我都想知 可能簽收個時放左入廁所之後一個月先搵得返出黎掛
USPS 個 tracking咁多年都冇準過
依家 total lost. 賣家又話到咗 倉又話收唔到 . 永不錄用BNS
啱啱起英國amazon買咗支溫度計,寄bns個倉,幾日之後個account就話畀人close咗,依家連美國amazon都上唔到,入面仲有gift card錢,可以點搞?
似乎bns 俾Amazon 全面封殺
叫咗你哋好多次,唔好再用BNS會ban account
係都唔聽
依家自己攞嚟衰
sor,我淨喺想攞返啲錢,點解會咁
英國BNS 都有新倉?
係咪日本以外都會中招?
呢兩個月係日本Amazon分開買左3張單入哂倉都未有事
日本amazon係獨立營運,唔受歐美影響
所以暫時都未bam轉運
Bam集運都講左幾個月
仲要冒險送頭
加洲倉會收消費稅
應該少啲人用
睇樓上,最怕係全ban BNS or 集運,

如果係咁轉CA倉都一樣死
有 email通知
最驚唔止amazon, ebay,

連其他online shop都比班退貨撚玩死

如果貨有問題要退,投訴就好正常,最怕果d 為試用,呃貨,換零件班退貨撚,呃貨撚,咁多多個倉都遲早比佢地搞死哂…
咪聽佢9up啦
CA倉要tax
d c9又點會用
我有兩年無買野
係8月時唔知依件事
買好少野,同時貪佢可以起ok攞貨
用完到收貨後都一直驚ban鬼左
雖然都隔左成個月
但重驚突然有日被ban
bns真係唔敢再用,嚇撚死
諗太多
個個正常退問題貨都係同地址大量退 都係會仆街
想問果邊會比多幾多?

同樣100$貨 收幾多tax?
咁正常,應該好少大量退貨,假設有1~5%。

利申:個人好彩,1x年都係退過2次,已包所有網購(英美日馬,ebay加其他on9shop)

不過BNS 交易量大,當1個月有5000單order 係美馬,

1~5%都50~250單,每個月, 日積月累就好多case history
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞