[BNS苦主交流區] 用buyandship 保證被cut 戶口 (1)

985 回覆
88 Like 13 Dislike
玩撚完啦, 去BBB講完都直接比人close file.
咁唔洗再去AMAZ買野

你係closed(登入唔到)定係限買digital?
登入唔到
BBB都比人close左 file
哭出來 點解我拎唔返個account架
如果用debit card+改咗Mac address嘅電腦/用VM行Linux上網買得唔得?
lm
想開新AC但一定要電話號碼先註冊到
咁真係一定要同FD夾 除非自己特登去買張卡
應該唔易,什至係難事,

先唔講成效有冇用,

比著係你返工間公司,1年搬1次,返工果個都驚間公司有問題啦,咁其他銀行,政府,合作公司一定勁驚同查,會取消登記同合作都似
公平d講,

Amazon ban acc “可能” 因為太多order用同一個地址收貨,比人報/系統當商業操作,

咁邊間集運量多到比amazon 覺得奇怪,都有機會ban,

理申: 準備login睇有冇被ban US, UK acc,
用LA 倉係米冇事? 如果係就轉倉保平安
15年前就得代購,真係唔應該行返轉頭,

除非有d期要計到貨期好準,例如7-14日到期嘅野食,團購或buyer有特別discount ..etc,

否則一定係代運平,

由貨價,信用卡回贈,cash back 已經平一舊
但唔係樣樣都有直運呢
Gethemall 我都有用,依間幾好,

我主要用BNS, Gethemall, sunnny, 以前仲有間expxxx執左

因為近幾年冇乜買野,所以好少去搵其他新代購運店

有冇其他shop介紹,交流下?

us-ex, 我都識不過係未用過,記得都係12-13年前果期開
留名睇勇士
邊個?
留名睇吓幾時玩爛新地址
唔玩退貨應該冇咁易爛
除咗Amazon之外有邊個網block咗13822? 趁新地址未block得切快啲買買買
Check 左冇ban acc,即時改左做 addr 去CA 倉, 絕上買左用免費直運,唔知關唔關事,同美馬咁岩又做免運香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞