[BNS苦主交流區] 用buyandship 保證被cut 戶口 (1)

985 回覆
88 Like 13 Dislike
有冇勇士試左Amazon 倉?
根本全部都係,台灣好多人唔識英文,於是乎有人係蝦皮搵食,佢哋會俾客7日包換,咁收到退貨當然搵BNS退

例子

咁攪法地址點會唔Spam
amazon bam咗之後,請問有冇人近期成功攞得返account?
感謝
佢跟計個倉所左地區計
Bns加州倉位於 City of Santa Fe Springs
Santa Fe Springs 個銷售税係10.5%
差唔多全州最高
本身有d網bam左免税倉
你地有冇比BNS整唔見左件貨?
即係出左庫但冇到過HK
有冇試過***
平時代運由入倉到拎到貨平均都要10左右日,

要做到7日退,好困難喎,

同點睇上面蝦皮係用bns搵食?

真心求教
So far 好彩未試過,亦唔希望遇到
出庫後應該會有個預計到港日期,依家係咪已經過咗好多日?
你地試過最離譜遲過幾多日預計到達日期先到?
屌佢有件預10月3, 今日都未有有幾件預10月5返而前日到左
全部貨都係同一個美國倉
過一日, 但有d奇怪詳情係#913
條友根本就9up
唔洗理佢
太多貨做唔切?
岩岩我bns日本貨早過ETA到
可能係掛
咁可以睇多陣先
佢哋係代訂,蝦皮有單先去BNS,美國正常計收到貨一個月退貨,BNS兩星期到台灣,加多兩日去個客,7日內唔啱就原路退,剛剛好前後一個月
依個就係點解咁多SPAM address
依個係eBay客留既message,我覺得eBay 只要留BSXABCDE都會出事
買電子產品真係有幾會送到黎有parts係壞
咁既情況退貨我覺得係可以接受
如果好似之前講買行李喼有花, 我覺得bns私下賠俾個客, 唔駛退番俾seller會好D
因為seller收番個花咗既行李喼, 都賣唔番比其他人, 一定嬲同投訴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞