Steam儲Game唔玩 #33 夏特過左一半快D嚟買

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
如果裝有隨機數值就真係仲正 毒性會再加強

有裝備元素成隻game好玩好多 希望佢會持續更新
咩同一間公司
有隻GAME出得仲早過吸血鬼同BROTATO
不過畫面輸
遊戲性OK幾多野玩
玩法似BROTATO果邊
https://store.steampowered.com/app/1255650/_/
illusion
趁大特價最近開咗Steam
想問下有冇啲咩值得一玩嘅免費單機game?
除咗咩DDLC同Helltaker呢啲
前幾日睇咗幾日特價game買咗十零隻
想加幾隻好玩嘅免費game玩幾個月到秋特
今日睇免費game睇咗半日都揀唔啱心水
fallout shelter
Tap Ninja - Idle game
Pacifish
Cell to Singularity
三大放置類神作
Pacifish D畫面咁唔掂
CLICKERHEROR同Cookie Clicker哩兩個元佬級都唔講
免費GAME都有好多
熱門果D就APEX, CSGO
MMORPG就阿爾比恩ONLINE
刷刷刷就WARFARM
睇下你想玩D咩
Pacifish好正的
係難得一隻可以唔課金爆機
70個鐘左右
冇睇到上面
Cookie Clicker係比錢
仲有D IDLE係正
例如CRUSH CRUSH同IDLE CHAMPION
好過D畫面差嘅
不過你咁推介我得閒都會試下
PUBG同Apex呢啲都打算會玩下嘅
不過我想搵啲單機game攝下時間咁
免費game熱門嗰啲幾乎都係呢類multiplayer
最近係steam買左幾隻PS大作

玩完戰神再走去玩蜘蛛俠

覺得個差距好大係咪正常
Sega fans向小品
The Murder of Sonic the Hedgehog

Puzzle類
Sign of Elohim
Portal Reloaded (好似要本體,唔 sure)
Samsara Room

短故事類
Marie’s Room
Aperture Desk Job
Dr. Langeskov, The Tiger, and The Terribly Cursed Emerald: A Whirlwind Heist
點大法
人格設定,運鏡,戰鬥爽快度,畫質

戰神全部高幾班

但蜘蛛俠貴過戰神
有冇人有玩against the storm?
WARFARM就係可以單人玩肝爆
仲有D掛機GAME(好多都成日要人手操作)
仲有天命2
你可以自己參考下
https://store.steampowered.com/search/?ignore_preferences=1&tags=113&category1=998&category3=2&ndl=1
補充返
默認排序接熱門度
你可以按評分排就可以睇到比較優質冷門GAME
蜘蛛俠一開始玩好正 周圍swing好爽 但唔襟玩 越玩越有ubi罐頭feel 不過好在流程唔算長 開始厭嗰陣其實都差唔多爆機
capcom隻Exoprimal 好似好伏
你電腦既問題
我覺得蜘蛛俠爽好多
我玩左陣已經覺得隻GAME無咩靈魂

可能呢類GAME以前已經玩得太多
我覺得戰神正好多

D細節似Red dead 2

蜘蛛俠我一拎上手已經覺得D打擊感差到似flash game

唔明點解steam 有96分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞