Steam儲Game唔玩 #33 夏特過左一半快D嚟買

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
一定要裝social club啊

佢而家就咁 LOAD 極都LOAD唔出 攪到入唔到social club
我都係咁上網搵教學 防火牆熄埋都唔得
仲可以點搞
不如試下用網頁版起帳。登入網頁版,連結steam帳號。然後登入socialclub.exe(首次唔好用steam 登入)。登入時啓動時按「記住我/自動登入」。

之後先用steam入game。

https://socialclub.rockstargames.com/
首日買左age of sigmar
雖然有d reviewer話伏但都照食架喇

黎緊想買的幾隻策略一係就下個月先出,一係就仲未公佈幾時出
幾時?
我都想睇下有無d驚好執
22號零晨1點定2點

都係 一樣
我用vpn轉地區得左
阿凡達新game 無人開post
不過第一身陸地加第三身風鳥有啲卻步。想玩全第三身,其次re7 gta嗰種全第一身。ubi都係等特價
都話左VPN
有隻啱啱EA嘅indie嘢幾得意
學語文+RPG
有拉丁美洲西文、法文、意大利文
https://store.steampowered.com/app/2063790/Newcomer__A_Language_Learning_RPG/
各有特色
新嗰隻有語境,用嚟學長句子或者表達方式
你呢隻主要幫學新生字
冇拎到
有咩 game 係必買
lm
你次次SALE都掃貨,我記得好似介紹過你Batman 無雙 biohazard 刺客 dead rising
上次大蛇 2 隻都唔係掃貨買 好 L 貴, 依家想儲定先。鍾意玩人中之龍, 有冇啲類似日本 game 推介 刺客好似都正
除咗無雙,我唔太識日系game, 我玩啲日本game都係仿西人既capcom game。

成日都聽final fantasy 7好玩,你可以試伏
睇discription 依隻真係打手但求打個和,普渡眾生。依家個正價己經係本身90% OFF。今晚重會再減

大蛇邊隻好玩啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞