Steam儲Game唔玩 #33 夏特過左一半快D嚟買

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
手機GAME好多免費仔
哩D免費仔好多係好快玩悶又轉GAME咁

垃圾P2W手遊一樣係換皮
出完冇咩點賺就整第2隻
垃圾生態
咁XBOX GAMEPASS都係一樣姐
不過手機GAME個最高風潮應該都就完
係咪每個新bundle description多個喊樣
呢個developer係幾盞鬼
上個sale諗住下次買蘿拉全系列,點知今個sale公佈新remastered,全系列collection下咗架
頭3集remaster 地板牆壁唔使起格仔
對波要保留起角
用stamdeck玩GTA4比佢逼住要login 個濕鳩launcher
Gta5有onine就話姐,4又關咩事
玩開免費game
想知valve 嗰堆90%off
同埋
Titanfall 2 廿蚊 抵唔抵?
雖然唔知買返嚟會唔會玩…
portal點都應該要玩一次 反正1都只係幾粒鐘長 2就十幾粒鐘左右
left 4 dead 2又係勁正 如果玩mod同有人一齊玩就更正
Half-life公認都係好正 不過唔知點解依隻我特別暈3d玩唔落
本身就係想玩portal同l4d
Half-life 同cs 只係順便買埋
唔係夏特咩
Titanfall 2 Single player campaign 公認高質可以一試
個post兩個月前 嗰陣summer sales 都過咗一半 如果依家仲係sale嘅話就成四個月長
half life 2 我懷疑係個人控制移動個時有少少加減速所以會易暈
不過half life 2而家略嫌玩法會舊咗啲 (episode 2玩法最貼近現代但係冇理由唔知2發生咩事就去玩ep2)
啲細路都開咗學大半個月啦
笑死我以為個post早幾日開
不嬲過左夏特冇人推POST
Avengers Definitive Edition 淪落到要 1折出售
隻game準備收皮下架
1折都唔應該晒時間玩
之前都有85% OFF
不過都係冇興趣
買左本體好耐 前兩日開始玩
佢啲場景一大唔開閃光mode真係玩唔到
我都係開提示mode玩,因為想focus係d謎題而唔係搵d字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞