Steam儲Game唔玩 #33 夏特過左一半快D嚟買

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
7已經係另一個主角
同埋轉左RPG咁玩
1. 神技 盜來 -KAMIWAZA TOURAI- 25% OFF HKD 201
2. 潛水員戴夫 DAVE THE DIVER -20%OFF HKD 100

推介依兩隻
上次就係中左伏係2game preorder左bio4
跟住就死server左半日拎唔到code
因為太多人買呀,同一時間擁曬入個網唔死ser就奇,之後咪補左張75折券,買新Game都用到,我用左黎買洛克人EXE合集
舊幾集如龍加埋木村,對於action打鬥已經打到厭,7轉左做回合指令式RPG好玩好多。

7個爆炸頭新主角,雖然睇個樣好似好不知所謂咁,開頭劇情又講到佢好on9,但個性格同際遇繪寫得好好,我一路玩一路好投入個故事。

7雖然換左主角,但舊主角桐生一馬同東城會其他要角都有出現。未玩過舊作冇所謂,但花少少時間去wiki大致了解下桐生一馬都會好啲。

VR同Steam Deck求其揀
其實6都好正, 畫面靚過5
當年用PS4玩 見到遙

PS4真係次世代主機呀屌

BTW用依家個標準又唔會有依個感覺 帶定頭盔
不知幾輕鬆

想問下點解決 明明今日冇買game
我想問world war z同world war z aftermath 係兩隻game定係一隻普通版, 一隻upgrade版?
如果想買, 應該買邊隻?
ps 有p5 但當年棄左
諗緊買唔買p5r 好
warhammer 123係連住,ca最近太柒先被人洗負皮,但有1,2嘅底,加埋之後3有改善,如果唔介意非史實系,wh完全係贏曬三國

啱啱講完佢地就公布左DLC 6/12
買,我咩都買
你棄係咩原因先
如果係唔岩玩多對話劇情既rpg既咁p5r都唔會岩玩
隻game係有少少慢熱

但如果係無特別原因棄左game
我強烈建議你比多次機會佢
其實對佢劇情係真係有興趣
不過係真係覺得有d慢
同埋個人好怕一日入面miss 左某d 野既感覺(強逼症)
之後玩玩下就覺得有壓力就棄左 但其實係咪miss 左野或者浪費時間係冇乜所謂
我諗隻Game要玩到暑假後既劇情先開始入戲肉

Miss野就一定
佢太多角色Event
你唔關攻略就預左會miss野都得
點解我見到 244.02
我同你情況一樣, 係PS5仲安住左隻game
比左兩次機會都打唔到爆機
你係咩原因棄
同你差唔多原因
同埋停左一次要拎返起又唔記得劇情...好難搞
不過我一買就係p5r
玩落順唔順,仲有冇咩 bug
邊到拎到優惠碼
已買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞