Steam儲Game唔玩 #33 夏特過左一半快D嚟買

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
都係嘅 畫風唔同
依隻感覺係Diablo 2 咁
免費的HoloCure都幾好玩 雖然我無睇v唔識d角色
難入口嘅地方係?難玩?
買咗batman package同dave
本身想買埋project zomboid
但見唔夠低+個最低價都出得密就收手
我當初都係咁樣心態等obra dinn
結果等到佢原價加價
呢隻game都幾多bug 睇人玩好過
嗯!! 有可能.....我記得有次屎忽痕, 好似熄左google play 自動更新...
check 下先~!
依類game 都幾好 一場半個鐘搞掂
down 左demo 未試.....
indie game , indie 廠, 希望keep 到個水準啦...
好正
屌打D4
畫面差, 玩法老土
3D game嚟講畫面都幾差
人哋resident evil 都係remake
但人哋追到3A大作

FF就jrpg廠仔咁
除左情懷之外
無咩理由要比呢個價錢入坑
真係好好玩 已經10個鐘
PS4 版啱啱出果陣, 追住果種, 人人都玩, 都好想試下既心態, 原價入左坑......
其實唔錯喎.....
講畫面, 原版FF7 果種多邊人面3D 變到呢隻咁細緻3D , 已經令唔少FF fans 出哂水啦.....

(利申:無玩過原版FF7)
是咪玩錯game, 廠仔game應該唔係咁的
Civilization VI 好唔好玩? $46.5 好平
趁夏特買左red dead2
開極都開唔到game話冇權限
Google 完方法玩完之後第日又開唔返game
R星客服又唔覆
由想玩都煩到唔想要steam退錢
Call of duty 系列
有冇巴打一齊玩V rising?
冇背刺deal
soulstone survivors我都有玩 不過玩落hall of torment

無咁重覆

暫時玩咁多隻倖存者最好玩

尋晚玩玩下玩到3點

btw有隻新既倖存者又係有裝備系統

叫death or die 師兄可以試下
death must die 先真
其實佢係算簡化左最辛苦

grinding果個育成過程

所以覺得好玩d一d都無錯

如果HOT d裝有堆隨機數值/特殊技仲正
第一日買果晚玩到唔知時間 第二朝番工好撚眼瞓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞