Steam儲Game唔玩 #33 夏特過左一半快D嚟買

1001 回覆
9 Like 8 Dislike

極高度推薦
我都同意bg3好玩過w3。
不過魂系、zelda同re就唔係我杯茶。
可能34% 變 40% off
但應該唔會半價住
Bioshock1-3 都好玩,雖然每隻game都唔算長,不過三集連住一齊玩可能會疲勞。
BS1最出色,個結局同伏線真係好正。

BS2似BS1但我覺得差啲,新意欠奉。BS:I變左2個角色,劇情都感人,不過個飛索飛來飛去我就唔多欣賞。

Dishonored2都ok呀,你有冇玩1?
好玩到PS PC都白金咗
諗起factorio企硬唔減仲加價雖然真係好好玩

上2Game到買,豪華版仲平過標準版 用埋優惠碼 207蚊就買到豪華版

加埋DLC 300都唔洗,本體豪華版連Ada Wong DLC $280
個人睇法,佢回應左多年來玩家要求既嘢,例如自己㨂出擊隊員,有個地圖比你自由揀關

但係正因為你可以自由揀人,所以佢啲關要設計到你用任何組合同人數都過到
無左以前嗰啲設計得啱啱好,有唯一一個漏洞比你過嗰種精細,呢樣係我覺得最可惜

但係有心設計既,因為今次個世界觀奇幻啲所以啲能力都好天馬行空,都有趣既
冇玩呢隻,但聽落好似只要某啲關在開場前加個 "建議隊員組合" 或者乾脆指定埋部份隊員就搞得掂?
姐係易玩左,合大眾口味
我果時一口氣玩 shadow tactics 同 desperados 3,都覺得後者易玩左
係,舊作就係線性流程,限死出擊隊員
自由編隊係好多玩家要求既野
到依家真係自由左,又犧牲左另一啲野咁囉
買到啦,真係痴線,用佢普通版嘅價錢,買埋Dlc
我Capcom啲Game都係上2Game買,RE4個陣預購比steam平左接近100蚊,然後發貨個陣個平台大塞車,之後又補左張25%券又去買埋洛克人合集,又平左接近100蚊

以後RE系列都Game預購都會上2Game到買平到癡線,仲可以用消費券買都得(香港公司)
ada dlc好抵玩
點解佢地可以平賣code?
依隻黑獸係咪 甜GAME 個隻 黑獸?
除左6 全部都好正
240扺玩啦
直接買七會唔會有咩野分別
後者易玩係女巫太屈機
shadow tactics 去到愛子抉擇時難度都降咗唔少
2Game好似話係直接同遊戲商攞Game Key,Steam直接買Game會比Steam抽成,而遊戲商係可以將啲Game轉Steam Key同2Game合作係2Game到賣,所以先會平左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞