Steam儲Game唔玩 #33 夏特過左一半快D嚟買

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
Holocure
V豚遊戲
好想玩返台灣版黑金企業
illusion 要買好買
抵啊

#272有齊儲GAME 攻略,快啲入一齊玩BIO6傭兵
早幾日隻Ary and the Secret of Seasons冇貨,唔知係咪正嘢多人買
我有入哩隻
0.5蚊唔洗諗啦
抵, 2,3,7,8 都有用, 果時買2+3都用左$80
https://usa.etail.market/mortal-kombat-11-ultimate-59
Mortal Kombat 11 終極版 steam key 1.99美金
用折扣碼cdkeynogap 再減10%
mk 我都有得做打手

MK系列既連技與日系格game有啲唔同,MK對方向鍵要求較少。即係針對手掣 OR keyboard 設計。手掣以右手四鍵既來回為主,加上有防禦鍵(日系格game 用方向鍵防禦)以及投技。每隻人物連技不同(廢話)。11代有個好新手friendly 既設定,就係任何賽事都可以bookmark定你要既連技code放喺mon上面。玩故事每次學新人物既速度都會比日式格game快(個人意見)。

11代故事相當老土 & fan service,全部人物故事都唔講前因(全部係前作故事延續),有老人&二代目人物,今集玩時間倒流,一堆老人角色變後生or複活出返嚟。如果你無玩10代,就唔好太認真睇11故事
由於主線要帶出既氣氛係世代之爭(世代合作),所以會有大量人物關系memes,新入坑都應該笑下算唔太明背後up 乜.....

畫風係mk重點,血腥分屍18禁畫面係業界龍頭,30年前促使美國建立分級制度。故事模式因劇情關係唔可以亂整死角色,所以大部份分屍既動畫要玩pvp 或者pve爬塔先會用到。

最唔好地方係要用線上pve去unlock 啲skin,刷刷mode 嚟,如果你想unlock晒全skin我諗要過千粒鍾,server 汁之前都未得。而且啲線上skin 全部係期間限定(會輪回返嚟,好似無絕版skin,只係要等)。咁做既義意係令你in game 貨金買

我認為係mk系列算較friendly 既格game。pve容錯率高。畫面黨、血腥黨既好物,11代故事內容就無乜深度,美式笑話多(我就好鍾意美式笑話)。

btw如果injustice 2 有2usd 就正啦
你自己冇留意就話冇消息
最近嗰次xbox個showcase 咪有消息囉
「新」消息
btw 「新」消息已經出左黎
話唔會再delay
咁就最好
不過對呢間野都唔係好大信心
應該唔會pre order

搵咗好耐都搵唔啱自己嘅休閒game

類似模擬 策略 養生
睇啱嘅有 戰國王朝,莊園領主
但呢兩隻好似都未算正式出

定純粹因為年紀大咗冇咁多心機投放落遊戲到
潛水佬玩過未呀 年紀大就唞吓啦打咁多機做咩
潛水員戴夫?
我見咩斬有得玩 會唔會類似牧場物語咁經營?

邊抖到成日
Cat Quest II係咪冇得online同fd連線
係冇得,但可以遠端同樂
illusion又唔執啦?
有冇巴打有玩棒球game? 想問super mega baseball4 好唔好玩? 雖然想搵隻實況棒球咁嘅game但係冇
雖然冇玩,但pc好似係得呢隻玩得過mlb the show同實況都要主機,另外實況榮冠mode下個月會出隻手機game
我諗係之前公告話18號10點後落架,但其實仲買到?
咁冇計 原本想係steam deck玩宜家唯有俾錢係switch到玩實況 想玩榮光mode多d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞