Steam儲Game唔玩 #33 夏特過左一半快D嚟買

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
今次無人出錯價
capcom股價已經係日本一,佢唔係靠舊貨盈搵食。而係靠銷量帶動股價搵食。

WB 、 SE、Ubi、take two 嗰啲都係咁。- 75%先係正價,每年過百日減價
喺英國server頂唔順。聽日睇
咁可入手
再睇咗吓,有啲人話轉到,有啲又話冇,唔知點分
https://steamcommunity.com/app/1158850/discussions/0/5739253211801823674/?l=japanese&ctp=1
capcom之前好似有講過佢地近年已經越嚟越重視PC同賣digital
算係日廠入面最早諗通咗嗰班

而且佢有心養IP 就算冇新作都可能出重制出合集 得閒拎出嚟大特賣又可以令新一代都接觸到 保持知名度 到重制炒冷飯炒得大家又開心
Total war 三國係咪必玩
最西既日廠一定係SQEX 沒有之一

豪華版仲平過本體係咩玩法

starwars 中隊爭雄 0.5折又係突破Steam打折規則

Steam秋季貼紙有機會攞到夏季特賣個沙灘球貼紙,變左2個沙灘球貼紙已知係Bug,等睇幾時修復
爛尾兼垃圾五行系統,如果鍾意三國咁都算係必玩,冇其他類似嘅game,如果鍾意total war就完全唔係
諗緊買唔買好 唔知會唔會再特價
掃得,無XGP必買
上網收好過
呢d好多入過hb包,每隻收肯定唔洗700蚊
仲有game pass都有
冇中文
2077DLC同BG3無減
你睇錯 佢係240
Spiderman Remastered Fanatical做緊史低 $238

潛水佬 20% off
所以買住本體玩住等
頂,隻八方旅人2冇做特價
係喎
Switch阿根廷做緊$26x
真理,唔急可以半價屌左本體等DLC減先買
下個Po係咪

Steam儲Game唔玩 #34 秋特過左一半快D嚟買
推慢D
聖誕開新POST
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞