[KPOP] K-POP 2023討論區 (33)

1001 回覆
1 Like 22 Dislike
2023KCON cover舞台

day 1:
nmixx - irony by wonder girls

day 2:
kep1er - 28 reasons by seulgi
zb1 - mansae by seventeen
xikers - bouncy by ateez
kep1er x zb1 collab stage - give love by akmu

day 3:
everglow - i am the best by 2ne1
lapillus - baam by momoland
day 2 <3
NINGNING now occupies the TOP 2 spots of the most liked 4th generation female posts on Instagram EVER with 3.4M & 3.1M likes.

She has achieved that in less than 20 days of both pictures upload!

給我們黑龍江長面子!
咁都比你估到
同台灣人講嘢都講輩份??
而且ig留呢啲言我又唔覺有大問題,如果係微博咁留言可以痛失中國市場
Kep1er 班霉西憑咩同ZB1同台吖?
likes呢啲嘢買咪有囉
嘩笠哥眼殘?!
不嬲同台灣友玩開搶口 佢覆條友冇問題咪得囉

@NewJeans_twt’s “Super Shy” MV is currently trending #1 on YouTube Worldwide!🔥
屌你反瑞就米能睇啦

經理人公司代表係投資人
無錢嘅話啲嘢喺石頭爆出嚟
如果製作公司想全團過檔咁咪畀違約金囉
你好廢 呢幾日講嚟講去都係得呢句
份工講明要幾耐嘅通知期
要早過通知期走畀代通知金係常識嚟架嘛?
講咁多嘢咪又係唔想畀違約金
咪賠錢囉打咩官司
服裝咪包埋喺製作費囉,個製作人計過條數夠錢咪買靚啲嘅衫囉
而且嗰幾件衫嘅價錢同jhj收到嗰9b krw根本不值得一提
jhj自己公佈出嚟嘅製作費加埋住宿訓練費都同佢講嘅6b差4-5b
who?
是但一條女彈出嚟話自己係女團成員你就信 連團名都冇講
成班平民同情有錢佬真係笑大人個口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞