[KPOP] K-POP 2023討論區 (33)

1001 回覆
1 Like 22 Dislike
根本得一個符合

Girl on top - BOA
好聽
勁好聽 daddy
靚到傻
Highest 1st Day Sales by Girl Groups

1. #aespa MY WORLD — 1,372,929 copies
2. #LE_SSERAFIM UNFORGIVEN — 1,024,034 copies
3. #BLACKPINK BORN PINK — 1,011,266 copies
4. #aespa Girls — 806,891 copies
5. #GIDLE I feel — 682,471 copies
6. #NMIXX  A Midsummer NMIXX's Dream — 667,683 copies *still counting*
7. #IVE I've IVE — 601,689 copies
8. #BLACKPINK THE ALBUM — 589,310 copies
9. #TWICE READY TO BE — 505,936 copies
10. #NewJeans OMG — 481,425 copies
NMIXX正式登基?
多謝Daddy
今日comeback仲出先行曲
個銷幾鬼
係咪要準備改名啦
呢首咪主打
勁靚everyone
做咩po漏咗個? 你係假團粉?
紅過師姐不過相信嚟緊itzy都係呢個數
樓上榴槤咪Po左幾張Lily 駛咩我Po
上次中輸都過半啦
Party O’clock>>>>>supershy
唔po lily都合情合理嘅
今次好似冇左一半中輸
因為嗰次弱智直播?
呀你又知
SM前代表李秀滿,在中國發掘10代偶像,製作人新出發

前SM娛樂公司代表製作人李秀滿為了打造偶像,正在中國北京進行10多歲青少年的發掘選秀。

10日,根據10asia的獨家採訪,前SM娛樂公司代表製作人李秀滿目前在中國北京停留,正以中國10多歲青少年為對象進行偶像選秀。 李前代表的親信金漢久代表等一起參加了此次日程。

對此,歌謠界相關人士透露:"李秀滿代表從以前開始就對中國市場很感興趣,實際上最近正在北京停留。"
我有FOLLOW 爻廁
上次首日中輸 22萬幾
今次直到4號嘅中輸 係5萬張 到今日就唔知 我搵唔到

最大果個團站喺6月22宣佈休站 因為同個人站喺預訂方面有衝突 詳情我都冇睇
明嘅 知你係Fans
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞