[KPOP] K-POP 2023討論區 (33)

1001 回覆
1 Like 22 Dislike
問你正常其他團啲歌入幾多playlist又唔答
幾正
香港演唱會?

睇十次笑十次
bp啲演唱會飛賣唔晒搞到要傳唔續約
隊垃圾都冇心做架啦 次次出嚟表演hea過狗咁,解散啦
Super Shy 邊撚到好聽阿大佬
以六角形出名的女團成員

什麼是六角形成員?
-就是像遊戲中的能力值一樣,所有數值都比較高

(跳舞、唱歌、外貌都具備 + 就當作是全能偶像就可以了)

少女時代 太妍
Red Velvet 瑟琪
aespa Winter
TWICE 娜璉
ITZY 禮志
NMIXX 海嫄
BLACKPINK Jennie
LE SSERAFIM 金采源
Oh My Girl YooA
本月少女 姬振
Apink 普美

來源: theqoo https://theqoo.net/square/2854449453

1. 我也有想到宇宙少女

2. TWICE的志效也是

3. 本文這些我全都同意

4. 我也是想著俞真點進來的

5. +安俞真和NewJeans的Hanni

6. Jennie連rap都超擅長ㅜㅜ

7. 這些我都同意,但我個人選的是f(x)的Krystal

8. 太妍幾乎是教科書等級的吧

9. 我是想著娜璉點進來的,果然有呢

10. 我個人還有想追加的人,但是這裡沒有要去掉的人

11. 大概就是太妍、娜璉、Jennie、秀智吧? 其他人選好像還沒有展現出自己的職業生涯和實力

12. +NMIXX薛侖

13. 我在慶典上看到ITZY的舞台後,覺得禮志的表現真的很驚艷

14. 沒有田小娟嗎..????????????

15. 都同意! 我覺得BLACKPINK的Rosé也很全能ㅎㅎ

(轉載請註明 韓網評論翻譯站,謝謝~)
ITZY <KILL MY DOUBT> CONCEPT PHOTO 2
#YEJI

ITZY <KILL MY DOUBT> CONCEPT PHOTO 2
#LIA

#RYUJIN

#CHAERYEONG

#YUNA

條皮帶係咪DALLA DALLA MV reference嚟

歌好唔好聽呢啲好主觀
況且人紅出咩歌都會紅,同好唔好聽/質素冇關係
Itzy 好心做番高傲型格風 大眾又受
食左兩次屎 今次又想點玩
jyp勁窮咁
隻碟叫kill my doubt
但主打叫Cake
有d唔唱得,有d唔跳得,有d樣唔得
呢d飛機文黎架啫
娜璉Jennie鯰魚姊妹花都叫外貌具備?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞