[KPOP] K-POP 2023討論區 (33)

1001 回覆
1 Like 22 Dislike
除左彩0
【華莎被學生家長人權保護團體告發「演出淫亂罪」】

據悉,該團體今年5月以華莎在大學慶典上表演引發觀眾的不快為由,向警-方告發了華莎。

學生家長人權保護在告發狀中主張:「華莎的行為讓人聯想到變態的性關係,足以引起目擊此事的大眾的羞恥心」
警-方相關人士表示:」在審查案件後,如果有必要,將傳喚被告人進行調查。"

另一方面,華莎的經紀公司相關人士表示:「正在確認內部事實關係。"
【Hybe股價今天開盤突然暴跌……什麼事?】(圖機翻)

原來簽名會保安都可以造巿
定新牛啲歌太好聽
D字錯撚哂是咪正常
又HIVE又new jins
唔識欣賞le 唔識串啲舞
跳到好撚忙咁都唔知佢做緊乜
兩臂show 老鼠仔pose
但聽講佢係playboy嚟
金采源咗人哋嘅出道位
RAIN-泰民-ZICO-澀琪-泫雅出擊"舞蹈歌手流動團"

10日,據sportvnews採訪,Rain、泰民、ZICO、澀琪、泫雅於9日登上了在首爾高麗大學華政體育館舉行的"舞蹈歌手流動團"首爾演唱會的舞台。
他們作為驚喜嘉賓登上了舞台。特別是以國家代表級舞蹈實力和華麗表演而聞名的他們,以符合"舞蹈歌手流動團"頭銜的強烈舞台讓觀眾為之瘋狂。
五人不僅表演了solo舞台,還以特別的合作舞台為舞蹈歌手流動團的演出增添了意義。據說,超越時代的歌謠界前後輩們聚集在一起的舞台給來到現場的觀眾帶來了感動和余韻。他們的舞台將在之後通過舞蹈歌手流動團的放送播出。
hybe特色嚟 nj啲舞又係唔知忙緊啲乜
全部唔計!!
最緊要識欣賞金高銀嘅踢腿

給我28個理由不愛上你
「機翻」即係就咁用翻譯器
所以細節會錯,大約內容係差唔多
韓國好女孩
【twi】NMIXX事前錄製舞臺起火

笠哥又做嘢
le se唔識串就好心企開啲啦
成日著到做gym咁但都係無嘢睇
全部人把聲又好難聽
閪hybe而家根本完全迎合市場
佢只係做一啲大眾覺得好神嘅嘢啫
咪又係迎合呢班以為自己好有taste嘅人嘅審美
同埋有啲style係人哋行先,到閪hybe發覺niche market
就恃自己有錢有人脈就想成個霸哂嚟做
火了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞