[KPOP] K-POP 2023討論區 (33)

1001 回覆
1 Like 22 Dislike
jhope其實樣真係唔差
佢個蘋果肌搞到佢好師奶
尋日exo killing voice個個都好fit喎
同埋金鍾仁應該無肥過
v仲有keep咩
就快rm係門面
https://twitter.com/koreaboo/status/1679059285417021440?s=46

On a post about Minji’s Chanel pictorial, the staff left the comment “hmm…”

On the other hand, the staff had been leaving positive comments for IVE members in comparison. For Rei, they left the comment “you’re doing great, you’re doing great at everything, our Rei is doing the bestest!”

Starship 啲人做嘢唔轉account

點解要咁對美人魚?
日本叫呢種做武骨風,比較粗獷有男人味
我覺得係得suga長頭髮向後梳同夏威夷恤係好睇嘅啫
NewJeans 'Super Shy' reaches a NEW PEAK and a New High in Streams on Global Spotify with 3,229,378.
It is the Highest Charting K-Pop Song on the chart.

[📊| @NewJeans_ADOR 'Super Shy' reach a new peak at #15 (🔺11) on the Spotify Daily Top Songs USA Chart with 766,508 filtered streams 😱🔥

— Their 1st song to Enter Top 15 🥹❤️‍🔥
張員瑛做乜野都好 呢度都係會有人屌
https://youtu.be/maPxanIs8uo
Hyolyn - This Love
黎賺won唔講敬語 炎上未?
崠英用殘體冇違和感喎
唔叫好啱
Oh, i see no difference

음….음…
四重啦 dllm
瑛妹莫須有

不想讓她流淚
🔥🔥韓網2300贊熱帖評論翻譯🔥🔥
“感覺愛豆越來越貴族化了
粉絲的待遇跟賤民似的...”
最近幾天韓國愛豆圈接連爆出粉絲不受尊重的爭議事件。 HYBE男團&TEAM粉絲簽售會遭批過度安檢,女粉在搜身檢查環節被女性安保人員摸胸。事後主辦方解釋稱,此舉是因為擔心粉絲夾帶電子設備導致與愛豆的1對1談話內容外洩。 THE BOYZ成員NEW(崔澯熙)遭批視頻簽售毫無誠意,敷衍粉絲:
女飯:歐巴對我撒個嬌吧
NEW:沒有
女飯:請撒個嬌吧
女飯:請撒一下嬌吧
韓網論壇一則帖子感嘆道:“最近的愛豆圈...只有我一個人有這種感覺嗎? 愛豆好像越來越貴族化了? 花錢的是我們粉絲 待遇卻tm跟賤民似的 愛豆是神 是貴族 我們送錢給他們 還要在演唱會上簽售會上被保安摸胸搜身大力推搡...還有些愛豆居然以artist自居 連跟粉絲撒嬌也不願意了 ㅋㅋㅋ 這真的正常嗎?”

New其實有權拒絕做,課咗金都唔係大撚晒架喎
燦烈同十年前係冇分別…
睇佢今年4月7 fan meet跳Love me right個樣
點諗到pcy已經30歲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞