[KPOP] K-POP 2023討論區 (33)

1001 回覆
1 Like 22 Dislike
MOST VIEWED KPOP FEMALE ARTIST MUSIC VIDEOS IN THE FIRST 24 HOURS (2023)

#1 #JISOO "FLOWER" (40M)
#2 #NMIXX  "Party O'Clock" (21.6M)
#3 #aespa "Spicy" (19.2M)
#4 #NMIXX  "Love Me Like This" (18.8M)
#5 #LE_SSERAFIM ft. Nile Rodgers "UNFORGIVEN" (18M)
#6 #IVE "I AM" (16.7M)

賺返嚟啲錢就係攞嚟買views同沖銷量
韓國女高中生徒手殺害同級女生

A某涉嫌於當天中午12時左右來到位於大田西區的同年級B某(17歲)的公寓,徒手掐死B某。經確認,B某在現場死亡。據悉,A某向警方陳述說:「沒有使用兇器,是徒手作案的。」

據調查,平時二人關係很好,A某當天為了和B某聊天,去了B某的家。

警方相關人士表示:「A某犯罪後直接撥打了報警電話,對於準確的犯罪動機,需要進一步調查。調查後將申請拘捕令。」

馬克的手臂
其實因為其他場無期先去北流,真心細,台仔屌爆
關k-pop 咩事?殺人好平常啫

Ps : A某幾勁
香港依家都有呢個問題
香港d大場成日都比香港d 奀星用咗個場
搞到韓星冇地方開香港concert
gigi x nct cp
每個nct成員都要上台同gigi合唱
上次去GIDLE個台又唔起高啲,勁辛苦
俾B扯甩bra帶當眾羞辱所以動殺心
呢個如果未成年,有機會又係同上次殺女童碎屍一樣,好似坐教管所到成年就出得返嚟

之前有單係22歲毒閪走去殺咗個英文私人補習教師再碎屍,話因為自細被家暴,大咗考公務員唔順利,好想搵到份好工搬離原生家庭就好大壓力,然後心生怨恨要報復個世界,但佢又唔係殺佢老豆喎,而家等緊判決但個官又好似同情佢,都唔知會唔會判得唔種重

根本呢啲人係先天腦部結構同常人唔同,無咩共情能力,犯咁嚴重嘅罪行就無得教化,要同社會隔絕先啱
應該今次係佢做c啫

呢張睇唔到條單車褲,最靚
到底點解會興單車褲
我昨晚睇咗mv
Post咗上嚟
真係跳得好難睇
想奶canada
去曬新加坡啦
近幾個月去澳門都好多
咩意思
拍下Reels宣傳新歌=賣女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞