[KPOP] K-POP 2023討論區 (33)

1001 回覆
1 Like 22 Dislike
BUNNIES 拎O.O同500PLAYLIST團比
官網有寫 但未有資料
圓形 身材成個波咁
要同支那人搶
you don't even know their name,do ya?
是但啦 咩歌都得
總之買playlist 買youtube廣告 買代言
再配合amy餘孽溺愛幫手刷
兩隊hybe女團都同一個方法
只係親生女牛牛多資源啲咋嘛
衰妹個心口又漲左
好閪煩 又係到賣廣告
無人想知啊 唔係Jpop嚟架咩
墊出嚟都爭住J
Itzy 個勢好似都幾弱 個定位好似都幾尷尬下
Comeback時間又差 同師妹團 新牛一齊Cb
D歌又唔hit 唔入腦
而家hit果d團既歌大部份都好洗腦 一係就mv有話題
Eve, psyche and Bluebeard’s wife , Queencard
I am 張員瑛跳機

明明我聽bet on me 仲多過新牛首 super shy
但我個腦得 super shy super shy ….

Itzy 點搞 留真點算
首先JYP要俾首好歌先,唔祈求去到WANNABE程度,至少都要到Not Shy/ In the Morning水準啦禮志

今次Cb都未造過勢梗係弱
BET ON ME可以當係一隻俾Fans嘅禮物 行Healing路線唔係洗腦

下隻先行有Performance Video
曲風應該會強勢d/Pop d 會同BET ON ME完全唔同
而家嘅大勢女團一係揀歌好(nj gidle)一係有某成員人氣特別高(ive aespa lexx)
JYPE限制咗雙申人氣,揀歌差,自從wannabe之後就冇咩好嘅主打,我諗普遍人對itzy印象仲停留喺wannabe icy dalla dalla
宣傳又冇乜,空白期搞埋啲咩煮食節目
最近連抗議車都出埋,一個字,難搞
公道講句 ive揀歌好過gidle同nj

係咪話唔可以多過500個playlists?

有錢到收買哂spotify dior gucci nike m記 真係不得不服
係 最hit 果幾首都已經係幾年前
出d片又得fans 先會睇
咩LA blog jeju vlog 煮野食
今年去jeju去左留真jeju vlog 入面間cafe

冇人爆鬼知
我上面答咗
佢地首日幾多?
Nj係首日32.7M reach
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞