[KPOP] K-POP 2023討論區 (33)

1001 回覆
1 Like 22 Dislike
https://youtu.be/F2uUs9MKDyA

係第三次世巡exoplanet棒球衫
https://twitter.com/koreaboo/status/1679059285417021440?s=46

On a post about Minji’s Chanel pictorial, the staff left the comment “hmm…”

...

The staff was revealed to be a general manager at Starship Entertainment. Netizens were quick to call them out as “childish,” and that it only served to show that they were on the edge about NewJeans as IVE’s competition.

Manager都咁
跟MC個經理人學野

又出呢招?
呢啲評論,呢個po秒秒鐘都有啦
佢收咗藍絲錢爆咗我張食煙相
人人自危
後生嗰陣想賺錢咪被解散
Dara keep得好好
許solo係美國人,唔識分繁體 殘體其實好正常
Nancy@MOMOLAND被封亞洲第一美 覺得自己最靚邊Part?

韓國女團MOMOLAND成員Nancy今晚(12日)出席活動,第三度訪港的她,大晒廣東話賣萌:「你好,我係Nancy,心心心心!」相當親民。由於她的英文名中有Jewel字,其粉絲團又叫「Jewels」,她再用廣東話說:「珠寶我愛你!」冧爆粉絲。亦因為Jewel這個名字,令她萌起有趣的想法,計劃設計珠寶,她說:「我比較鍾意簡單款式嘅首飾,好像蝴蝶設計,又鍾意頸鏈和耳環,不過收藏不多,希望將來再大啲,真的會有自己嘅品牌。」

她說之前2次來港因為演出時間緊湊故無機會外出,今次會留港5日,相信有時間出外走走,希望吃地道美食和Shopping,未知能否圓夢,搞笑地說:「我想食點心,我以為點心係夜晚先有得食。」

今年她橫掃多個靚人獎,分別1月及6月獲網上票選為「亞洲第一美」及「2023韓國最美女偶像」,公認是美人,她卻謙稱自己最靚是心:「我個心最靚,因為我最愛我嘅家人和朋友(覺得自己鼻子又高建挺最靚?)多謝,我都鍾意我個鼻。」提到她將會單飛發展,她表示正探索自己,希望粉絲要有耐性等候。

點先知佢行程
有follow佢ig, yt都係下午先知黎左香港
想見下真人
好女孩咁少人提
一早講左有乜活動啦
之前啲人都攞karina同富江比
個個齊蔭大眼靚女idol都畀人話係真實版富江
係你攞小娟同Karina比嘅啫
到底係邊個教女idol講心心心心
點解我覺得佢有啲走樣
定髮型問題
蘋果肌
而家個樣唔係mix樣
完全係鬼妹樣
係有走樣
我諗唔多唔走有微整,但影響唔大
最大影響應該係減左肥,塊臉瘦晒但打左野令個蘋果肌唔係好自然
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞