[KPOP] K-POP 2023討論區 (33)

1001 回覆
1 Like 22 Dislike

之前話瑛妹用殘體嗰啲hybe pr死哂?
Roller Coaster 好聽100倍
好心 JYP 就專心做老闆啦
買啲好歌比NMIXX💗就夠,反正佢地咩歌都唱到
笑撚咗
你要驗耳
係幾正
你邊隻眼見到係車汪本人PO

禾采係韓國人,唔識分繁體 殘體其實好正常
alcohol free 真係幾好聽,勁chill + 流暢

雖然好愛💗NMIXX, 但Party O Clock 真係一般,成首歌都唱到唱說咁,明明 bridge 佢地可以 得好好聽,仲有個ending完得好奇怪

希望首Roller Coaster 可以攞第一
支持NMIXX❤️‍🔥😘
仲有首歌好似冇咗Lead咁,帶動首歌係靠歌手用唱 + Beat都唔得。首歌清咗人聲一定勁悶

JYP收手啦
瑛妹有tag 台灣 彩妹冇tag hk
邊撚個彩妹淨係識降狗
【‘這居然是真的?’ Mancity X NCT 即將訪韓的哈蘭德「Hey 廷祐」→ 「我們哥連韓語也說這麼好」】

NCT成員廷祐在IG發佈了一條哈蘭德說韓語的視頻 視頻中哈蘭德揮手並說「Hey, It’s Erling here 정우(Hey 我是埃爾林, 廷祐)」 不過也有部分網民稱聽起來像「撒浪嘿 廷祐」 廷祐也寫下「我們哥連韓語都說得這麼好」來表達飯心
1998年生的廷祐是比哈蘭德大兩歲的哥 不過就像許多球迷對厲害的球員加上「哥」的稱號一樣 廷祐也稱哈蘭德為「我們哥」來表現對球員的喜愛 作為參考 廷祐以是曼城球迷而著名

韓語發音相近的曼城和NCT的粉絲名都非常相似 曼城球迷是Cityzen 而NCT粉絲名則是NCTizen

估唔到祐寶係鏝狗
心碎了
琴日我哋食左刨冰
邊撚個降狗?淨係識金采源
https://www.instagram.com/p/CuReX5iSGBM/
Minnie都係用殘體 不過佢唔係瑛妹所以唔會有人屌

全隊得返1個靚仔
變咗肥仔仲要炸晒成隻手
佢啲造型越嚟越西化搞不掂
得返jhope靚仔
殘障寫殘體好合理
EXO班人以前又係紅完放縱變肥,而家bts 經歷半退休狀態
alcohol free齋聽instrumental都好正 層次夠嗮豐富
party o clock個instrumental就好普通 同好多其他歌都差唔多
jhope?
唔係king size咩
幾個月前未收水又無化妝set 頭
明明仲好靚仔

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞