[我全都要] F1 2023 奧地利站 賽後討論區

1001 回覆
1 Like 10 Dislike
係㗎
唔計max佢跳級上
中生代素叻牛奶仔泰仔冇料咩
F3 F2時期都係p123
上到嚟F1點解有啲長期有pole
有啲就揸中型班
泰仔仲要揸威記
素都揸咗排威記先上黑平
真係好講際遇
所以真係好講天時地利人和
姐係咸狗大哥拎左咁多屆,
佢係咪傳奇到其他人不可匹敵呢,
我又覺得唔係。
而家max又係咪超班到咁呢,
我又覺得車>>>人。
天時地利人和另一極端係大頭
依家成個grid入面冇人好運過咸狗,大頭果種黑真係唔知點形容,去法拉利果陣法拉利就整架拖拉機俾佢,去麥又變GP2 engine,仲要唔可靠會壞車,轉親隊都係俾架爛車佢
可能連母愛都缺乏,所以要搵個姐姐慰藉
若果睇過兩年前成季max點鬥喊,又或者今年monaco F1 Q3,而仲覺得max係靠車多嘅話…… ok 囉
MAX 2016-2020喺平治屈機底下都偷到幾場分站,靠車?
只可以講車係勁 不過人仲勁
同一架車 主人有版你睇
當年抽爆平治特別版引擎
永遠無得話max 靠車
想問下年aero件好似頭尾翼有冇野改
如果去完日本已經wdc 真係得閒到現場試件
Checo係我好兄弟
講靠車咸狗認第二冇人可以認第一,睇下佢呢兩季似咩樣,冇左火星車就好似連車都唔識渣咁,feedback又俾唔到,wheels to wheels格鬥又唔掂,上到f1咁多年都未試過響架雞車度掙扎過,架車一差少少就現形
其實睇車手勁唔勁睇同隊友之間嘅差距就睇得出
排位大家拎同一架車
睇到佢可以推到架車幾盡

正賽睇到過人/防守技術
20年如果正常賽程,分分鐘Max都有第二
21年honda副野都唔係少野
同埋low rake car有比人廢左
個年紅牛負開發+成日無端端 dnf

不過淨係 70 週年銀石隨時係佢生涯頭 5 表現
https://www.youtube.com/watch?v=pT4LNsaFIdQ&ab_channel=FORMULA1

diu, 一㩒入去就 Through goes hamilton, 勁大聲
咸狗副土星PU都痴線喇
呢樣真,一入F1就揸老麥呢d大隊,過到平治有老舒打好嘅基礎,都未試過咩叫雞車
成日都係人地炒車波及埋佢
For the second weekend in a row, it’s a DNF for MAX
打機發洩係好事
緊係 我林威武
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞