[我全都要] F1 2023 奧地利站 賽後討論區

1001 回覆
1 Like 10 Dislike
但是辛斯一直都咬到lec尾其實值得比次機會互swap 之後辛斯都拉唔開先swap返
保子收左部Amg one, 唔知有折定平送俾佢

https://www.instagram.com/p/CuP0KZyrW15/?igshid=MTIzZWMxMTBkOA==
就算今場真係甩碌冇左個分冠 咪又radio hehe左佢算

又唔會因為一兩場冇左個wdc wcc
好彩個3年有silver war睇
之前架GT Black Series都要買 只係比個折頭保子
今次會唔會咁好死送呀
係呀
條bar 有著DRS燈好易分
F1 買飛有咩攻略
隻色幾正
有啲冇subtitle
唔洗保子去搶quota都算係咁
聽埋外國podcast 都無人屌max
仲話佢好相信pit crew 先咁做
反而係話佢有老舒果仲mindset
要贏曬所有野少少都唔讓
因為康打副偈好成熟同E10油好夾
加上AN大師識設計一部ground effect賽車
今年整咗個triple DRS出嚟 令到RB喺正賽嘅表現無敵
我估就算冇triple DRS
Max都輕鬆贏

場場都頭位帶開20秒up
當年銀平嘅split turbo design同埋MGU-H好屈機
幫威記起機
睇返呢架AMG-One聲稱係拎咗yt堡 咸蛇 保子既數據研發
咁yt堡果架送既 咸蛇果架係續約要求
咁應該保子呢架都係唔洗錢
講開紅牛
上年勁到TD039影響唔到RB18嘅表現 唔知點樣做到
Max場場揸得好輕鬆
反觀紅色車隊
同埋AMG-one 真真正正係Mercedes AMG F1 Team(英國)落手落腳做出嚟,反而架Black Series應該係德國嗰邊做,保爺應該同前者關係比較大,後者其實同佢接近0關係
一來佢好信pit crew 做到
二來佢真係有能力推到個免費pit出黎RB先同佢玩
之前好似聽過個版本係benz送比保子嘅分手禮物?
Swap鬼咩
頭廿四圈拉利前面得max
唔係諗住有得追貼呀?
睇race pace就知越拉越遠
後面守唔住主席好正常
辛算做得好
再加上拉利又柒pit
第二與其內鬥傷tyre
不如兩架拉利養住死捱
第三爭緊上台
你估陸仔會唔會讓你?
調轉辛上台
陸仔開聲
你辛斯咪一鳩樣
其實堅抽
得廿三秒pit window仲尾圈
直頭pit crew都贏盡掌聲
個心態唔係預跌咗冠軍冇所謂
而係我係世界冠軍
所有嘢都要贏你包括隊友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞