[我全都要] F1 2023 奧地利站 賽後討論區

1001 回覆
1 Like 10 Dislike
VSC出個下拉利咁crew可能執唔切野瓜,個時兩部好似係正pit entry
要準備定反Max了
但今年有機會破天荒全勝,應該會醒神啲啩
我記得係啱啱垃利過咗pit入口先彈VSC出嚟
不過其實double yellow緊
double yellow通常都變SC/ VSC
呢樣野唔會出現咁滯
咸狗有咁醒識自己話事就唔會俾素子撚幾獲啦
挑戰極限都係rb icon
廿幾秒好穩陣喎
咁多人話23秒都PIT咁RISKY
其實而家都唔算啦
有晒時間做

你睇下2021年同HAM 場場鬥到咁, 一個慢0.5S秒嘅PIT 可能就無左個WDC嫁啦

其實車手係出面要無MISTAKE咁揸車
後面班PIT CREW手足都要練下有D壓力下做野
次次順風順水咁換TYRE無問題
之後俾其他車隊追到上黎
要做D有壓力GE PIT STOP 就會多左失誤%
一出即call你仲驚
分分鐘碌都未拎齊
因為佢哋都睇唔起perez 覺得佢唔值得拎fl果一分
任何高手係頂峰都係要繼續突破挑戰自己
有咩話霸唔霸道
過咗pit entry先出vsc
觀眾緣呢家野變得好快。

以前max都俾人叫19max, 圖都好多人憎但上年退休個時有眼睇。但咸蛇觀眾緣最少係呢到唔會變,出面就唔知啦
係時候睇返senna vs prost
相反後面嘅AM就真係遲啦

真係經典
我記得係double yellow 緊
我同老豆睇live,佢都問會唔會SC
我哋都睇到有咁嘅機會
拉利班pit crew 係唔係要叫埋218五個零先執嘢
其實周如果唔係有水喉都應該唔會有位
好想冇得揸
佢係慢得黎好穩定

有冇得貼堂?
慢都唔穩定就返屋企食蕉啦
就嚟40歲怨到要車隊老闆出聲安慰
佢呢世無論點都唔會好似max同圖咁得到車迷認同啦
咪即係2013下半季嘅Redbull
部車屈,車手又正值運動員體能黃金時期
咸蛇都係love me or hate me果隻
相信憎佢果d一世都唔會改觀

利申點都盲反佢
點解Gasly唔係5s x2?
主席唔係有5秒係身咩?點解Sai遲佢4秒唔係上3?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞