[我全都要] F1 2023 奧地利站 賽後討論區

1001 回覆
1 Like 10 Dislike
果下我自己ON9左
其實係夠入既 工程師即刻講既話 lec又可以即刻反應產入去既話
不過誤差可能講緊0.5
死喊狗頭先死哂狗咁
而家訪問又話the car is fine
人唔笑狗都吠
屌你老母 quote晒成條金鋼棒

咁你又quote
真心唔知am玩乜9
如果銀石ps3有新upgrade都彈到上黎,今年就更加好睇

跟住細牛依然搞唔撚掂個brake
柒左咪1個radio hehehe左佢算

又唔會咁而拎唔到wdc wcc
精台重播緊咸啲radio,真係好煩
期待下年架70% RB19好過
果下唔入我信alo起碼有P5
如果係保子拎住紫比咸狗搶就一定屌到咸狗仆街素狗比咸狗搶就應該一半屌一半花生
今場咸狗真係好撚誇張 起碼兩次直接係radio屌架車慢
一次話the car is slow mate 一次話架拉利可以late Brahe 點解我地唔得

大佬 你背後嗰factory成千人日忙夜忙就係想幫你upgrade架車 你少少appreciate都冇 淨係識嫌三嫌四 好明顯冇當過個背後團隊真係一個team 只係當佢地係工具人

屌如果真係年年整到架全grid最快嘅車 咁使鬼咁貴簽你嚟揸咩

唔係話車手唔可以覺得架車有問題 但你有意見咪閂埋門嘅時候俾d constructive feedback lor 係咁公開話架車廢只係證明俾大家睇佢真係一個crying baby
你拎到咪拎囉,但你拎唔到嘛佩狗
咁都冇計架喎
話時話
素今場完全隱形
但最尾都跟住咸蛇衝線
其實係有d唔鍾意佢上年唔幫佩狗姐
當年老舒都有幫巴叔砌其他人 等佢贏分站
19直頭咩都要晒,佢無你都唔可以有
咸爺唔知點解去到奧地利係特別多野怨
16,17,18,19又係怨天怨地怨人
18果年怨到James都出黎叫佢 夠啦,專心揸車啦
忍耐力極限
但上年除左巴西之外可以點幫
要幫實有方法幫既
做多一停,dup雞
當年老舒贏左冠軍都係幫手搞古達,拉夫,臭口仔,kimi
等巴叔可以贏,咸爺都識做 識得分幾個豬肉獎俾公公啦
其實冇咩野可以幫
幫乜鬼真心,你係勁,之前咁多站是但一站唔揸風流車咪OK
最尾咁樣輸真係冇咩好講
加上唔係爭緊第一
係咪講緊佢本身白軚個下?

我都奇怪, 點解唔繼續Stay Long
係咪做多次pit stop 應該係pit wall 決定多過max 決定啦
dup 就反而會變match fixing,反而仲衰過而家
我覺得係佢地內部本身已經分裂
都講到出口,都係算啦講真
我地又唔知佢地內部咩事,之前係咪話摩納哥單野?
但根本唔知咩事

所以舊年根本無得幫
舊年惟一衰既位係巴西唔還位姐
最尾個場垃利有pace、主席過其他人又拖追唔到叻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞