[我全都要] F1 2023 奧地利站 賽後討論區

1001 回覆
1 Like 10 Dislike
兩個兩屆都係得一次出界,咁七屆呢
公主堡 = 好似係笑佢有時啲行為勁乸型

機長 = 韋伯起飛
片段:https://youtu.be/ZXZaAuyuYmQhttps://youtu.be/IMWrg4a-lzg
Webber 機長個朵源自於1999年利曼同埋10年華撚站起飛
https://youtu.be/e21ZjwZGjiQ

le mans個條錯clip,呢條先啱
架車轉唔到彎呀 但係佢隊友就一次都冇
無記錯motogp就壓力sensor 拉落條白線出面
不過 4個碌事實係難 mon 過 2個碌 電單車基本上兩個碌壓到就可以直接判罰
9 成去到最後都係要睇片 verify 仲邊隻碌有冇0.01mm 係界入面

但係今場賽道特別短 10 隻彎廿部車70個圈成萬個data
八罐不嬲都唔會比條界規限
當年巴林四十幾次行出去都係咁
宜家FIA走嚟捉佢就係racist
「大頭」呢個名好似係不解之謎
個次真係北京電視機, 咸蛇飛足大半場無事, Max一學就開始捉
咁似隔離NBA LeBron招天龍八步
個名好似源自於支那車迷
話阿朗素個頭既比例大
烤架我一直都話佢個F3冠軍水份高
係冇對手既情況下揸住架prema碾壓全場
doohan就上年升上F2多壞車+唔係F2豪門 都排到第6完季
所以先抱有希望 點知今年F2大競爭環境就收皮
大頭當年要適應新嘅車隊同新嘅輪軚供應商
再加上Ron Dennis偏向咸嘅決策
佢地唔係由q 開始捉到咁嚴AM 都無得咁玩
如果是是但但捉應該唔會投訴
屌,原來Sophia 俾人DQ咗
係呀 又係塊底板
不嬲都話佢勁
個情況就好似而家你要喺依19個入面執一件坐Max 隔離 然後要佢即刻砌低max

我敢講冇一個做到 就算係youngest rookie 都未必一季可以收佢皮

但格閪就係閪 真係冇辦法
今朝起身見到On9con出界力加埋埋比人罰30秒
心諗自己睇錯,但原來佢真係咁on9
今朝起身見到On9con出界力加埋埋比人罰30秒
心諗自己睇錯,但原來佢真係咁on9

因住畀咸sir告
打錯字,打錯比次機會
10-13
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞