[TCG] PTCGO/寶可夢集換式卡牌遊戲 (12) 永續PTCGO

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Forretress_ex_(Paldea_Evolved_5)

一野任貼5 EN都ON L 9
岩晒我
爆爆爆
如果唔想送prize俾人嘅話仲有
https://www.pokemon-card.com/card-search/details.php/card/41107/regu/XY
手牌貼去bench non-rule
所以要進化前貼落奇異種子

https://www.pokemon-card.com/card-search/details.php/card/42808/regu/XY
手牌貼2張
想問1-151白卡 幾錢入手
食炒價抽日版,中左莉佳都回唔到本
我都係見有繁中先想入, 完全無玩

不過要等補貨先入到原盒
想問下online版d卡
可唔可以拆咗佢變塵?
唔得,只有中重複先有塵
好,想問下隻game多唔多人玩?
多人解完日任就等第二日
操作慢到傻 無心機玩
佢冇分咩歐美亞ser,所以好快排到人,但多數人做完日任(1-2場就做哂)就end game
咩時間玩都係幾秒內排到人
玩啦玩啦
新手完全唔識想儲151完夢
想問係唔係151隻都有SAR版本?
同一隻小精靈係唔係都有3個級別版本以上?
151 好似下星期大貨
淨係講151呢彈,只有個別既pkm同精靈有AR同SAR版本
每隻pkm今彈最少有三個版本,你大概可以咁樣理解:
白卡>普通閃>精靈球閃>大師球閃>AR>RR>SR>SAR
白卡到AR係細pkm既各項版本,而RR起就係大pkm(ex)既不同版本
所以有d pkm無球閃版本而大部份pkm無SAR版本
你可以係官網既卡牌清單度搵到今彈邊d係ex
新手完全唔識想儲151完夢
想問係唔係151隻都有SAR版本?
同一隻小精靈係唔係都有3個級別版本以上?
淨係講151呢彈,只有個別既pkm同精靈有AR同SAR版本
絕大部份pkm今彈最少有三個版本,你大概可以咁樣理解:
白卡>普通閃>精靈球閃>大師球閃>AR>RR>SR>SAR
白卡到AR係細pkm既各項版本,而RR起就係大pkm(ex)既不同版本
所以有d pkm無球閃版本而大部份pkm無SAR版本
你可以係官網既卡牌清單度搵到今彈邊d係ex

修正一下
新手想請教下香港有邊間賣日版卡信得過 想成盒買黎爆 儲卡
想買多盒
依家搵緊人放SAR 御三家 完夢
唔怕貴咪奇趣
港版唔駛急既

實有日補到貨
因為見卡鋪有d食水深 sv3老噴一盒都1200 1300
過千已經基本價黎
近幾日都好難開到live
load到9/39就話有error 只可以retry
就算入到打打吓又會話有其他device log in咗
有無人都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞