[TCG] PTCGO/寶可夢集換式卡牌遊戲 (12) 永續PTCGO

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
可以一試
如果online版有更多現成打得既deck,直接download左就可以試玩
利申而家實戰用緊果副都係online基deck改出尼,好使好用
想學玩 但無朋友 應該點起步
玩PTCG Live先
新手lm
之前係日本屎忽痕買咗幾pack黎抽, google下先知原來有得online玩
我都係
推下 有冇人入唔到ptcgl
卡住左係7/40
入到喎,試吓Del game 重新download,再裝過
依加online版更新得咁快
151要焗你課金 冇得用pass打返黎
要login多次
搵個收得好嘅地方load多次
本151卡薄係咪唔會再restock?想買只有炒價?
過多幾日再睇有冇
我岩岩down左個 online 嚟玩下最慘就係睇英文 雖然都簡單 但變左又要翻譯 又要學玩 頭痛
https://youtube.com/@riosarc?si=ZyckU2M06XyF9eMK
呢個youtuber係香港人,雖然佢啲ptcgl片唔係新手向,但起碼用廣東話新手會易啲吸收,組deck都會講解點解要放張卡,有興趣可以睇吓,唔明都可以係度問
其實啲英文黎黎去去得幾個字,常用卡又黎黎去去都得幾張,好快學得識
想問英文咭係香港玩唔玩到比賽,朋友比咗副英文deck我玩
官賽唔得
window7真係玩唔到 重裝過
去卡店試下玩啦
佢地會教
今日去左間 學左基本玩法
https://www.weekendhk.com/%e9%a6%99%e6%b8%af%e5%a5%bd%e5%8e%bb%e8%99%95/%e5%a4%a7%e5%9c%8d-%e5%9c%8d%e6%96%b9-%e4%b8%ad%e7%a7%8b%e7%af%80-%e5%af%b5%e7%89%a9-js02-aplt-1610151/5/
5. 寶可夢對戰區 寶可夢對戰區逢周末舉行寶可夢卡牌道館賽及《寶可夢 朱/紫》遊戲挑戰賽,獎品豐富。除比賽外,星期一至六更會有寶可夢集換式卡牌「新手教室」,由專業導師教大家對戰的基本技巧。完成「新手教室」更可獲得寶可夢卡牌特典卡一張﹗同場亦設有自由對戰區,可供寶可夢訓練家們在場互相切磋。

應該真係當你唔識咁教
師兄用notebook?有時會卡某個數好耐,可能等多陣
想問iPhone 點樣down ptcgl
我用香港/日本 account 都down 唔到

同埋之前有玩過下 ptcgo 係咪有得繼承返
iPhone 要轉地區,歐美先有得download
Ptcgo可以繼承
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞