韓國電影集中討論區 (18)

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
宋慧喬 X 全余贇 雙女主!有望合作《黑修女們》

據媒體相關消息稱,宋慧喬有望時隔9年回歸大銀幕與全余贇共同出演《黑修女們》(暫名),雙方經紀公司均表示「正在積極討論中」。該片是2015年上映,由金倫奭、姜棟元主演的《黑司祭們》的女版,劇情將以修女為中心展開。

電影將由製作《黑司祭們》的製片公司ZIP Cinema擔任製片,導演權赫宰(《倒計時》《解決士》)執導,電影計劃於2024年開機。
位於美國洛杉磯的奧斯卡電影博物館將在12月7日至明年1月13日舉辦《演員宋康昊回顧展》。

該活動期間將上映2020年奧斯卡最佳影片《寄生蟲》(2019)、《思悼》(2015)、《共同警備區JSA》(2000)、《蝙蝠》(2009)、《出租車司機》(2017)、《茅躉王》(2000)、《漢江怪物》(2006)、《殺人回憶》(2003)、 《密陽》(2007)等宋康昊的代表作。另外,在12月7日至10日,還將親自邀請宋康昊與當地觀眾進行對話。

奧斯卡電影博物館是主管奧斯卡頒獎典禮的奧斯卡財團於2021年在洛杉磯開館的博物館。此次活動是奧斯卡電影博物館為集中介紹韓國電影而策劃的第三次活動。

由演員羅美蘭、孔明、廉慧蘭、張允柱主演的電影《市民德熙》公開海報,將於24年1月上映。

《市民德熙》講述在洗衣工廠工作的普通市民德熙,抓住犯下170億詐騙的電話詐騙組織的總負責人的故事。 ​​​
想睇
但之前宋慧喬 x 韓韶禧傳吓傳吓又唔拍
覺得今次都係差唔多結果
今日上架,爛唔爛?
問個弱智問題,如果覺得太離譜麻煩屌細力少少

有冇人買過m+戲院無障礙區飛
入場時見你冇事冇幹係咪唔會俾你入場

你想買邊場
加長版下女誘罪
等你你試完返嚟報告
即場被人趕會好柒
有冇熟門熟路嘅film bro可以解答下我呢個咁humble嘅00後

開場前一個鐘無障礙區域仲有吉位嘅話會點處理
據聞好爛
10分滿分,呢套得2分
今年Netflix電影評分最低
你柒開
拎拐杖扮跛睇下過唔過到骨
咪屈啦
我rocky級演技
我到時會係門口指撚住你嚟笑
你董卓咁嘅身型再加個電動輪椅應該呃哂所有人
白卡俾唔俾買
實至名歸既爛
咁咪啱,rocky演到同弱智冇分別
你睇邊場
唔好造謠啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞