韓國電影集中討論區 (18)

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
Ready for sortie in January 2024

“We must go back! To protect everyone.”
< Aliens + Humans > Part 2 Teaser Poster Released 💥

https://youtu.be/lH0gBidynI8?si=9isyBbOT4OD7obeV

終於有!!
希望安樂當日係套餐價入貨
呢套一直好想睇,但錯過咗
愛的綠洲,詩,密陽
我就盡可能揀少機會重映嘅戲
或者唔同m+朴贊郁撞時間嘅戲
你未睇呢兩套都係商業味濃嘅韓片
下集應該扑得仲勁過上集
唔知點解上集普遍都係負皮多,但我勁鍾意
要幾多人睇先可以回埋上集本?
總有機會睇
不過現場氣氛真係唔錯
聽日睇埋走私
但感覺上應該都係混凝土烏托邦贏
Part 2要八百萬票房
分分鐘低過上集
回咩本
啱啱睇完
由大師班到呢個訪問,宋康昊都比我想像中斯文同拘緊
而家先知cobweb唔係由一開始就係金知雲拍,而係接手拍

因為hkaff嘅關係,仲未抽到時間睇韓戲逼人
x2花月殺手都未睇
睇完好似冇咩得著,全部都model answer咁
啲問題同大師班撞咗好幾條 有時候都覺得演員內心可能都幾無奈,啲訪問來來去去都係問嗰幾條
閨密盜賞團
好撚好睇,消暑一流嘅blockbuster
安樂之前上嗰兩套韓片完全押錯注
職業生涯演技巔峰
原來爆谷一周都有訪問宋康昊,而家做緊
正呀, 期待, 上集好正
盡可能一日唔睇多過兩套戲
有時候撞電影節期,睇一套戲都夠攰
老實講
好驚訝韓戲逼人有咁多宣傳/安樂咁落力sell
因為呢個片種,唔算特別受肯俾錢買飛入場睇韓國戲嘅觀眾青睞
雖然我幾鍾意金知雲以前嘅戲,但佢都唔算多香港fans
咁係因為請到宋sir本尊嚟香港
先吸引到咁多傳媒去採訪佢啫
話晒都係康城影帝/上流寄生族男主角
松奪之路
固然有佢用力過猛嘅地方,但好有感染力
運動片好難死錯人,呢類戲香港觀眾都會好受落
撇除運動嘅魅力,類似嘅政治事件時至今日仍然時有發生
(Feel到黃藍兩邊睇完都會上電🥺🥹)

安樂應該要重新審視一下佢哋買/上片嘅策略
呢套同閨密盜賞團吸引過the moon好多
時完正式到 聽講拍完呢套佢都仲keep住跑馬拉松
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞