[硬件撚]討論硬件知識、砌機LIST、解答問題集中帖(356) 終於有新版D15

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
果然連登最大客服
覆post速度隨時快過我以前打Dell hotline
我懷疑油二係長期mon住po

老實講
如果自己試機用單ram開到機
點解要成部機攞上去
中間行程都有風險啦
攞對ram去試同埋rma咪算
佢有上門收機 直接俾佢方便快捷慳時間
佢最後幫我check咗原來都係淨係條RAM有問題
顯示卡嘅問題原來就係因為HDMI個頭氧化
用DP開到機
依家就係等佢幫我搞條RAM就搞掂
我以前換個新mount 就裝到
唔關個 mount 事, 係 D15 會頂 GPU 位

你想既可以照去
D15S又得
咁神奇
D15S少支管?
D15S 本來就係為改進 compatibility 而出. 兩個 heatsink 唔同樣的

咁轉投利民
你已經有 D15 喇喎
定你已經買左板
未買
唔知用咩板好
咁梗係買個可以重用 D15 既板 MSI 岩唔岩心水
全市都冇隻平白卡點搞呀師傅
個keyboard壞左個制
買左8舊水,差唔多十年前
無理由為左1粒制就唔要
有無地方會幫你整制?
開呢個Po果個係人地既首席,你話無Mom po都無人信
MSI MAG B760M MORTAR 點睇
問現地獄sir
似乎裝到
大箱細板就你諗你
我要用DVD drive轉歌
轉唔到細箱
有留位俾DVD drive嘅箱得好少
pop mini 了解下
最底抽出嚟用?
我仲有三四隻3.5舊hdd同一隻2.5ssd要裝埋落去
咁多嘢應該得大箱先裝到
咁我無建議了
唔講都無留意呢個post換咗人開
求list 15k

用途:3d畫圖

求itx 機size/ 4070ti list
上個Po屌過人地隻狗,今個Po就即刻換人開
原來換咗人開
我咁岩做40頭第一個回覆
見系統問開唔開延續post
我以為爆咗post先禁
有冇C 兄係AMAZON 買過顯卡 如果壞左點算
咁你就唔啱喇,生人霸開死地,你搶左隻狗屙尿既地方,隻狗同佢主人都好L嬲架
1 x [6月優惠]ASUS ROG STRIX B760-I GAMING WIFI DDR5 LGA 1700 Mini-ITX + Kingston Fury Renegade RGB 32GB (2 x 16GB) DDR5 6000 Mhz C32 + FSP Dagger Pro Series 850W 80 Plus Gold SFX Fully-Modular ATX3.0 PCI-E 5.0 (加購Intel CPU減$500)
價錢:$4,058

1 x Intel® Core™ i7-13700K Tray RIVIA代理貨
價錢:$3,050

1 x [6月優惠]Corsair Force Series Gen.4 PCIe MP600 2TB NVMe M.2 SSD
價錢:$699

1 x [6月優惠]Gigabyte 4070 Ti系列 全單砌機減$50
價錢:-$50

1 x [6月優惠]Gigabyte GeForce RTX™ 4070 Ti EAGLE OC 12GB GDDR6X Rev 2.0 版本 (可單買或砌機)
價錢:$6,480

1 x Cooler Master NR200P Tempered glass or Vented Panel SFF Small Form Factor Mini-ITX - Black
價錢:$730

1 x Valkyrie C280 ARGB 280mm CPU Liquid Cooler - White
價錢:$729

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $15,776
https://www.faroll.com/customize#MzU0MiwzNzAzLDYxMDcsNjY0NCw2NzcyLDY4ODcsNjk3Mw
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞