點睇APPLE一係唔出 一出就係極致

417 回覆
254 Like 424 Dislike
開發左smartwatch 既market
咁我再等下先
如果要對比就應該搵返quest pro 比,咁的確只計headset apple真係 真係贏幾個馬頭
https://www.bella.tw/articles/novelty/34927

唔知你係咪00後定10嘅on9小學生,ipod歷史意義比得上iphone
即係你問我勞斯萊斯林寶法拉多唔多人坐一樣,我會答你巴士最好
其實會唔會就咁除低都可以照拍片?

另外,係討論一件科技產品你淨係諗到呢啲咁既場景,你個人水平都幾低
我覺得佢會先取代左ipad先
因為佢始終無iphone咁輕便
除非未來真係可以做到將體積&重量都同普通眼鏡一樣咁就好大機會取代埋iPhone
Iphone無極致左起碼兩代
同埋近年講既話ipods max一定稱唔上極致
Google glass 收皮唔係因為太柒 咪鳩噏啦
嗰陣Google glass 可以隨時偷拍片又唔易俾人發現,好多人怕俾人偷拍
慢慢好多地方都ban咗google glass 先收皮
或者咁講,ipod初出因為市場無乜替代品,所以成功
到後來逐漸被競爭者超越,已經代表失敗,淪為垃圾
拎黎睇av
Apple Watch 都話唔成功

連登真係低質化
其實係iphone / macbook除左pro既line
佢近年仲要想用iPad pro頂上去 Ipad到依家都未有其他廠夠佢做
但其他產品大把野可以揀
行M2 點解行唔到macOS
Sexlikereal+the handy+quest 都唔使咁貴
無av互聯網點會咁發達
呢個係原始需要同本能
你就用水平高低黎諗
師兄你受既梗係高等教育
出入又係上流社會
ipad 行到未
死an狗 買黎襯衫姐 係咪唔得呀
三星唔抄先係新聞吧
最後考慮就係散熱嗰度,如果直接插火牛長時間用,會唔會過熱驚爆炸
感覺似d廢老思維

自己唔需要就覺得人地唔掂
當年就係一大班人話驚比人偷拍 安全性問題
又比人笑續航能力唔高 同賣得貴
點知依家出個眼罩三皮野就個個話突破新思想好平
當年google出眼鏡唔好講MRVR都未開始接觸
點知依家就比班人話半成品
等vision pro max ultra先買
都唔知你講咩
apple watch都唔叫成功
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞