點睇APPLE一係唔出 一出就係極致

417 回覆
254 Like 424 Dislike
你連時代淘汰都運用錯誤
麻煩縮返入老母西重擦把啦
iPod Classic 出名又點
係佢眼中都係垃圾, 失敗產品
黑金磚 ak 未出前

專業未又係個個用ipod c +dac+ amp

一係大陸機 韓國機
出唔到定唔想出
好現實,有錢乜都做到出啦
問題係冇前景嘅嘢出做嚟做咩?
現實:敗走
果粉:無前景
fyi
Sony 經歷過卡式帶,CD,MD,直到而家串流播放 walkman, 都未講過話無前景
ipod 因為追唔上市場需求被迫退出就話無前景,講出黎覺唔覺得柒
我係你就潛啦,依家成班友睇你條傻仔
有條線都叫極致 idog成地都係
睇你啲金句仲精彩啦!
時代淘汰 (明明2023串流播放器仲大行其道)
iphone 取代 ipod (但又唔比人用iphone同金黑磗比)
明明自己話iphone取代ipod, 但要比較2008年既ipod (最輝煌一年,未被iphone取代)既播放器

柒到地震都仲咁有自信
莫非做果粉心臟會強大啲
idog 信念
apple 出就係極致
apple 唔出就係無前景
apple 退出市場其他公司先有生存空間
呢個post 勁好笑
呢個post 啲Apple Hater 言論幾正,bookmark定等睇一兩年後個個抄Apple 方案
Quest 2 有撚2000萬
Ching咁有心覆佢 啲人擺明踩場 咩都屌同踩 永遠睇缺點,我諗有玩過vr 嘅大部分人都覺得apple vr 比其他vr 根本唔同lv
啲打手真係低級到,真係唔知係咪無錢請人,請啲咁嘅質素
市場需求?
Head hi呢d少眾係市場需求?
1.壞眼(質疑VRMR存在價值)
2.貴(唔理spec上極大差距咁話同Quest 差唔多)
3.Apple抄人(但市場上根本一部任何方面比Vision Pro優秀VRMR headset都無)
搞錯左, 係quest系列2千萬,但quest2佔大部分
https://www.roadtovr.com/quest-sales-20-million-retention-struggles/amp/
4. 有條線,垃圾
2年幾3年賣1000萬部真係叫好賣?
apple 出MR 係大眾市場需求
好似美國隊長3 Tony 佢父母個virtual 情節
出左咪有數據睇囉
睇你用咩比較啦,如果你咁on9將佢同電話比,就梗係唔賣得啦,但佢同console比,仲賣得好過xbox
2萬幾賣部MR
唔洗估一定大賣啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞