點睇APPLE一係唔出 一出就係極致

417 回覆
254 Like 424 Dislike
所以apple明知電量問題未搞點都要係wwdc推出黎先
等developer開發點樣用佢套vision os
但個價錢絕對遠大過功用呢,根本睇唔到個必要性,應該話賣點唔夠殺食
唔開封就得
VR呢家野買完仲keep到新淨咩
咪同宜家vision pro 一樣囉,根本無必要
有咩用
iPod之後Apple面對普通消費者產品嘅UI同UX設計理念就係將啲technical嘅嘢隱藏
介面做到易用又靚一靚,電子白痴都可以輕易上手
idog就係咁
件product都未出就已經奶到咁

我預先為樓豬你對雙眼默哀
同問,啲人成日話平,再平我都無需要洗三皮野買副電子眼鏡同人facetime 下話
陽光重傷眼
配一副蔡斯鏡
筆錢分分鐘夠做LASIK SMILE
食唔到steam vr 講咩都晒氣,會開發既developer 多數都係受蘋果邀請or 有返咁上下規模先得,因為前期少人用一定蝕錢,所以我覺得app 唔會多
其實其它牌子都做緊同樣既野
真係冇需要特登比Apple 呃錢
以我所知Pico Samsung 全部都呢年會出
可能同當年Google Glass下場一樣
真心唔算貴,不過有得試玩先會決定買
第一代作品通常都係搵發燒友埋單
慢慢做起咗啲應用先至會多人買
如果個concern只係功能唔夠咁就等一兩代啦
摺機要去到手機+平板先方便
Ching 認為vision pro係攞黎取代smart phone?
原理唔同 有別於電視 電話
好多人都有誤會 以為電話mon貼近眼咁 好傷眼
唔可以話取代,但vision pro會成為主流
好似手機同電腦咁
買硬,最吸引係個3D影相影片,可以還完到一啲重要時刻呢點聽落就覺得值得買

幾皮野,對香港人黎講濕濕碎啦
如果apple出到一副普通眼鏡咁,我就9衝去買
暫時無可能做到
剩係track眼球都4個cam
部野短期內都係for industry
屌你老母閪ios仲有好多弱智野明明fix撚到都唔fix就好似我睇完av一畫上去個縮圖仲顯示緊套av
會唔會下場同google glasses 咁樣?
吹到咁大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞