點睇APPLE一係唔出 一出就係極致

417 回覆
254 Like 424 Dislike
弱智同你係同一樣嘢
互聯網有AV先咁發達你都講得出,唔怪得你見到件產品淨係諗起洞房拍片,你真係夠晒原始呀

唔駛理我係咪高等教育同出入上流社會,但你份人應該就只有下流同低水平囉
Apple部野display成本都400usd
玩vr game就係唔想要條線阻住哂
其實咁大部真係唔預出街用,但啲人買左實會拎出街玩
條友連iPod都話垃圾
一直以來嘅問題

就係硬件跟唔上軟件嘅進步

電池係其中一個part

仲有運算 散熱
仲有個部捲埋一條個部影都無
而家出左vision pro 3星有參考目標就唔會出咁多無謂野啦
樓上話ipod 停產係時代淘汰
我淨係知卡式帶cd walkman受時代淘汰
估唔到現時最流行既串流電子媒體播放器都因為ipod而受時代淘汰

apple 真係時代主宰
apple watch既成功因為iphone用家入手
有無見過非iphone用家戴?
定成功既定義係只限iphone 圈子
睇電視有幅射!死人架!
人哋用尿袋咋
啲人到時又會話得2k呢樣個樣最好就4000買到vision pro仲要屌住用
年年換小小野就叫新版都叫唔出
你有無玩過ipod㗎?
ipod之所以消失最主要係核心轉移去iphone到,佢個控制輪大把公司想抄(例如飛奥),當時apple起2008年後起音響業消失,到2014先有系統上叫合格嘅player出
所以如果蘋果肯繼續搞Classic系列,AK,hifiman,ibasso,飛奥仲點會生存到依家
因為apple watch要夾iphone先用到
Smartwatch market share
Apple第一
多過第二名兩三倍,叫唔叫成功?
咁真係好成功
因為成個smartwatch市場都唔可以叫做好成功, 間唔中見到帶smartphone啲人通常有樣認
apple都帶唔起個潮流
攞左專利唔一定要開發,只係唔俾對手用
垃圾!
iPhone market share:20% Apple Watch market share:40%
一定要定 iPhone用都賣得多過其他 smart watch
推動 smart watch market方面咁都唔叫成功?
我諗有貨我就買,起碼呢部叫做全新體驗
未成熟就梗架啦,買第1同第3代囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞