點睇APPLE一係唔出 一出就係極致

417 回覆
254 Like 424 Dislike
只係因為MS未update 銷量
錯重點
專業係因為部dac+amp
ipod 只係ui
你鐘意點講就點講啦
要做都可以做到 因為宜家呢個vision已經可以模擬一個同自己同樣既人
今日跟你學到野
時代淘汰
google glasses 點解會 fail ?
私隱問題
今日都跟你學到咩叫人無恥則無敵
當年 就係後期 ipc 換左晶片
先搶舊版ipc

如果player 線路垃圾 訊號交比dac 都係衰聲

APPLE唔出呢個PRODUCT都唔知連登真係咁多窮撚

陰鳩公
換走ipod
駁電腦或者usb 手指
我唔會話隻手指專業咯
你咁講 sp3000 黑金磚都唔專業啦
建議你得閒去下音響展睇下DAP 攤位佔幾多面積人流眾隻程度
無錢比入場券就去旺角友誠行一轉
唔好縮喺個井度同人講DAP 被時代淘汰

你唔係無恥,你係無知同詞不達意啫
你唔當DAP 用
駁DAC 其實分別唔大
個個自稱fg 50k架唔准你咁講
做窮撚無問題
酸臭窮撚先係問題
想知可唔可以用來拍VR 片
得既話以後大把素人VR AV 片J
唔買好閒

但因為自己冇能力買而數臭件product 令自己好過啲真係笑咗
即係用手機啲片唔得?
音響要買上Amazon 買平好多啦,香港代理食水咁深

仲有DAP出產量少係有玩開嘅人都知,唔好屈我話無人玩,依家係串流音樂嘅年代,DAP係小眾化,我自己都有玩DAP,點似你得個講字
從來都係花得起錢既人去撐起一類專業產品,名錶名車音響相機,呢類行業生存唔係靠大眾化,係講質素同品牌效應

ipod 唔係輸品牌唔係輸時代,係輸質素。
攪清楚時代尚未淘汰DAP產業,而且應該仲有一大段時間持續,直至下一個新媒體誕生

我叫你去睇人流唔係叫你去買,睇你咁緊張價錢都唔似係我所講既呢類消費族
會變成平面畫面,如果要立體嘅要用返舊嘢錄
得啦,知你叻啦,連登白卡佬

起一起你底先知你咁巴閉,失敬,失敬
你真係傻閪黎
上網睇下幾多software2年內support到先講野啦
起一起你底先知你係熱狗
唔怪得咁搶口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞