點睇APPLE一係唔出 一出就係極致

417 回覆
254 Like 424 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=WflBIbpeLKQ&ab_channel=%E9%92%9F%E6%96%87%E6%B3%BD
https://www.youtube.com/watch?v=OFvXuyITwBI&t=464s&ab_channel=MarquesBrownlee

當大家仲屌緊IPHONE年年擠牙膏
又話SAMSUNG已經去到第4代摺機既時候
APPLE就直接跳過哂咩摺機、手機直接出部MR DEVICE帶領未來
終於明以前D人話APPLE只會將成熟既產品交比消費者呢個講法
真, 部電話就放係眼前

三叔:屌點跟呀
Tim Tim
摺機真係笑話黎
極致既話樓主係咪買先,仲要得兩個鐘用途
why not
世界上無任何一部替代品做到vp做到既野
2皮幾唔貴
出到無野好出既作品
新聞Apple都係咁申請摺機啲專利wo
睇到樓主點樣吹奏
就知蘋果fans幾唔理性
當市場無方向果陣, SAMSUNG 就會帶頭亂黎
keyboard smartphone, 被相片解鎖, 面部追踨, 新摺機

真,我最後fold 4換返最細既s23
其實可以插住電用
其實佢用外置電池有幾個好處:
1. vision pro重量減少,減少對頸部負擔
2. 如電池老化可只換電池,唔使成件產品換
3. 你有備用電池可立刻續航,唔使放喺度差電

其實vision pro既外置電池電池要維持2塊4K屏幕加上10幾個sensor同埋兩塊主要晶片冇間斷運作兩小時,仲要得手機咁大,已經好好。

另外,用vision pro可以直接駁火牛,如果坐響度工作或睇電影係可以一直差住用。

理性分析,我認為今次apple vision pro攞出來既創意、技術、操作人性化係對得起價錢,要軟硬件同自家產品生態配合暫時只有Apple可以做到,有錢可以早買早享受,冇錢咪遲買平幾舊
屌米:屌你
摺機同Ar真係同一樣嘢???
過多兩代就眼鏡咁上下大
有貨就即入手
一早講其他VR眼鏡重 正常根本要分體 有少少腦都諗到嘅嘢 係要等apple出先做行業標準 其他廠啲友弱智
但apple仲未極致 應該所有運作係一個device VR眼鏡淨係要顯示&發音&感應 有幾輕就幾輕
唔係話同一樣嘅野
摺機係samsung冇野抄, 就自己亂鳩整出黎嘅產品
其實三星keep住有將IOS野抄入ONE UI入面
眼科醫生表示 fat fat
唔會傷眼
留名等apple出摺機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞