[KPOP] K-POP 2023討論區 (28)

1001 回覆
3 Like 19 Dislike

點睇Blackpink上年10月美國場比twice首爾場仲多人
啲相係21年12月 嗰陣仲有疫情 啲位本身就冇賣
第四張相明顯啲櫈俾膠紙黐住
你要黑都專業啲啦 宜家疫情過咗又唔見你po日本場座無虛席
你上面Po啲相未開場有人行緊樓梯都話吉

疫情過左咁耐23年上個月首爾場又會賣唔哂,Bp 冇日本人都賣晒日本場又唔見你po,泰國仲加左兩場
韓國人貪新厭舊 開過咁多場唔係死忠冇可能年年都去睇啦

第一張呢張咪就係琴日泰國場囉
賣唔晒 去泰國場嗰啲都話開場前一日都仲有飛賣
韓國人貪新厭舊 開過咁多場唔係死忠冇可能年年都去睇啦 係咪萬能key 泰國人貪新厭舊 開過咁多場唔係死忠冇可能年年都去睇啦,bp 今年1月已經開咗兩場曼谷,今個月兩場追加encore嚟,下面條片見到入坐率仲係好高,但的確右邊好遠有度係黑左
https://twitter.com/itsmooniiieee/status/1662798681937166343?s=46
bp上一次韓國開con而經係2018年
twice除咗2020因為疫情取消咗韓國加場年年都開con
日本開八日又唔見你講
三月日本嗰四場嘅出席率已經高過bp泰國嗰四場啦
Bp上一次韓國開con係上年10月,開左兩場
係講緊呢次born pink world tour嘅上一次
啫係今次嘅韓con係上年十月 上次係2018
有冇咁難理解?

@趙麵
咁17今年兩首歌都ok
音源又唔差

睇好佢地橫掃大賞
Who
想講twice上年2月美國場都多人過自己首爾場
所以唔明你呢個比較有咩意思
兩件煩膠又互咬
忘記左上個Po 嘅導b?
Ka姐❤️‍🔥屌打

Lily💝
一人少句啦

祖傳Hybe鼻✅
只係瘦臉?
冇人否認TWICE喺韓國係退步喎
兩件煩膠又互含
rora
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞