[KPOP] K-POP 2023討論區 (28)

1001 回覆
3 Like 19 Dislike
秀雅和Astro成員去看Astro隊長音樂劇了

🔥韓網熱帖評論翻譯🔥
“天啊 王怡人又回到韓國來了哎”
女團EVERGLOW官推前兩天po出了成員王怡人的兩張照片,配文“心情好好~~~~”。韓網論壇一則帖子稱:“天啊 王怡人又回到韓國來了哎;; 應該是想去中國賺大錢結果卻沒能如願所以才又回到韓國來的吧”
cr.pann.nate ​​​

身分證

wang yirun
Stray Kids(스트레이 키즈) [INTRO "★★★★★ (5-STAR)"]

https://youtu.be/iNPgj-ZJql8

Part 1 ➡️ NOW
Part 2 ➡️ 2023.06.07 WED
Part 3 ➡️ 2023.06.11 SUN
COMING SOON
ZHOUMI 조미 Digital Single [Mañana (Our Drama)] MV Teaser 2

🎧 2023.06.01. 6PM KST
📍 http://youtu.be/gd--Gg33wg4
踢咗人
冇啦

笠狗準備好同gigi玩fps game未❤️‍🔥
https://www.youtube.com/watch?v=6_8gpglRv9g
SuperJunior Yesung's HongKong Travel Vlog Full of Cinematic Vibes|예세이 Yessay EP.19
正到傻
勁支持,準備日日三餐都食M記
話說,琴晚比我夢到NMIXX
打緊文,打完出
一句講晒佢去得韓國搵食就算幾戇鳩都要尊重嗰度嘅文化
咁撚串返台灣撈囉,走去韓國做乜啫
舒華除咗皮膚白
外型同實力喺隊入面都低下
哪兒來的自信唔講敬語

況且依家出道都第五年
但錄音都要小娟逐句逐句教佢
唔係穗珍走咗
舒華可能仲唱緊啲英文單句latata , wo o-oh
而家多part 咗
仲唔好好珍惜
雖然都覺得佢大機會唔續約
係美妍面前話自己係門面
其實自己覺唔覺得醜
佢而家都仲唱緊英文疊字同句子
queencard得一句韓文歌詞
佢返台灣都係拍下綜藝 無其他野撈啦
俾佢用返普通話出首歌都唔得
gigi自稱hot girl柒d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞