[KPOP] K-POP 2023討論區 (28)

1001 回覆
3 Like 19 Dislike

豬華算唔算孩子們嘅lia
【SOURCE MUSIC新一代女團練習生選秀】
參加方式"人生四Cut"應用程序,參加選秀的對象是2006年以後出生的人。

有事source無事hybe
搵佢同Lia比 係侮辱Lia
二十年前鄉下妹去東莞搵食咁
Lia假假地都仲有唱歌 英文擔當,呢條台雞仲有咩?
論樣 歌唱實力 美延根本屌打佢幾條街,真心唔明點解佢憑咩做門面;跳舞又成日跳錯,
支琦除咗衰支那人之外,其實真係喺各方面屌打佢
等睇班台狗話佢進步緊,她已經很努力啦
唔行大禮寧寧
Vs 唔講敬語舒華

好心喺韓國搵食就做吓表面功夫啦
諗起葉舒華話cube剩返兩年,講到佢支撐着cube
Ningning 都叫唱得下,唔諗吓自己idol生涯都可能得返兩年
佢真係死好命
舒華個氣質同樣夾gidle concept 多啲,hann 同latata MV 豬華係靚嘅
細公司嚟講算係咁

5月女團大戰鬥完主打鬥埋bside
佢真係好似老鼠屎
個團啲歌夠紅同埋soojin走咗先咁大口氣
如果係d 2-3線團已經比人屌到佢跪
再上啲有隻先行追打緊人地隻主打
豬華成日以為自己好real嗰吓好煩,隊內玩吓同fans玩吓呢個人設咪算,出到出面都重係咁,根本就係無禮貌
牙祐禾哋初中生,一齊去audition?
17兩個中國人都係唔行大禮,但17佢哋成員係有共識,會互相尊重理解,甚至上節目會同doniconi解釋點解唔行大禮,佢兩個可以話係中國人喺韓國打工嘅好榜樣,韓國人先會知道中國人對普通人冇行大禮呢個文化,寧寧係近年先出道,佢跟返呢個行為冇咩大礙。
雖然中港澳台呢啲冇韓國咁重階級觀念,但都係曾有敬語存在,只不過係近幾十年弱化咗好多敬語唔難,唔明點解出到去都要講平語連口講嘅嘢都唔做,真係唔知佢想點,跳舞又甩漏,身材管理又fail過
你以前都唔係癲到咁
擔心你精神健康
I.Love.New.Jeans 老師你做咩事
如果現實有同事/同學身邊嘅人
講咁detail俾你聽唔聽
boynextdoor啲仔把聲係咪用ai gen出嚟
把聲tune到差唔多真係好無靈魂
就算啲仔睇落幾正都好似差咁啲
P社同17其他成員係知佢哋兩個係中國人,文化唔同,所以唔使佢兩個行大禮
台妹嘅形象平時都嗲聲嗲氣,但葉舒華啲格似8+9妹多啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞