[冬天來了] Red Wing討論post

1002 回覆
13 Like 3 Dislike
Red wing 個底跣唔跣?想買一對去落雪嘅地方著,邊對會好啲

Ice cutter 寒地專用
Red wing 個底跣唔跣?想買一對去落雪嘅地方著,邊對會好啲

買danner
有三對
其中一對冷門 3147 超粗著仲好新

得一對
未認真玩過boot,一直都係鳩買,連red wing都唔知乜黎,最近比同事推我買red wing
想買對出得街又行到山嘅boot,有無推介
有時行山會行經溪流,所以想防水
我而家呢對雖然幾舊水貨色,不過防水真係一流,踩住係水入面完全唔入水,red wing防水有無咁好?
未認真玩過boot,一直都係鳩買,連red wing都唔知乜黎,最近比同事推我買red wing
想買對出得街又行到山嘅boot,有無推介
有時行山會行經溪流,所以想防水
我而家呢對雖然幾舊水貨色,不過防水真係一流,踩住係水入面完全唔入水,red wing防水有無咁好?

danner有gore tex
875想換底求介紹
原裝底著到蝕哂 換膠底好唔好

得一對

下一個目標
有對9111 D頭 us10 uk9 eu43著過一次想放 太窄著唔到 想知放$1000有無人要

有興趣
巴打放左未

我都有啲興趣 放咗未
有對9111 D頭 us10 uk9 eu43著過一次想放 太窄著唔到 想知放$1000有無人要

有興趣
巴打放左未

9111著著下會鬆
有對9016好多年前cpu買,us10
著過廿次都冇,$1300有冇人有興趣

有興趣
巴打放左未

我都有啲興趣 放咗未

放左但重有隻timex x redwing既錶想放
9016 邊到抵屌
有對9016好多年前cpu買,us10
著過廿次都冇,$1300有冇人有興趣

可惜我有隻9011,幫推
有無巴打有8111放
1907蝕晒底想換 Vibram會唔會出到嚟好山寨?得黑色底?
而家買對1907要幾錢到
遲來的聖誕禮物 REDWING 9111
Amazon 特價買,連埋運費$1700有找
上圖先

拍住對8111,好似都係8111順眼d

上圖先

上圖先

點解9111咁深色

15年舊鞋換底中。
有三對但好耐無着
百週年1905
上圖先

點解9111咁深色

我去過CPU睇好似都係差不多色,
印象中,年幾前我哥買都係差不多顏色。

15年舊鞋換底中。

想問巴打平時有冇做保養?
例如搽咩油?
上圖先

點解9111咁深色

我去過CPU睇好似都係差不多色,
印象中,年幾前我哥買都係差不多顏色。

巴打上咗油?
深色過我好多
瘋馬皮我從來唔上油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞