[冬天來了] Red Wing討論post

1002 回覆
13 Like 3 Dislike
邊度有red wing 安全鞋?
利申:工程撚

去代理明記度搵下?

換晒支那製
美國佬話試過成個鞋底分開咗
講真得返heritage 系列值得買

8111隻皮好易花

8111隻皮好易花

去代理明記度搵下?

換晒支那製

我同你講,heritage 都開始唔撚掂

去代理明記度搵下?

換晒支那製

去代理明記度搵下?

換晒支那製

你睇下我在上面post 出來新入的9111

唉...心鳩灰
其實你地個底蝕到點先換
我個底唔算好蝕但個踭位冇咗一忽好似好肉酸
換新底我覺得好白又要操返黑黑地殘殘地先有味道
都唔知換唔換好

去公園草地行一轉就殘啦

我去mk行下都成鞋底痴住汁同污糟野

Same

不過岩哂,條女著斯文鞋避黎避去,我就見到垃圾污汁唔係太大堆可以照行照踩

結論係有女
唔關事啦,我著波鞋都會小心行啦
其實你地個底蝕到點先換
都唔知換唔換好

去公園草地行一轉就殘啦

Same

不過岩哂,條女著斯文鞋避黎避去,我就見到垃圾污汁唔係太大堆可以照行照踩

結論係有女

呢兩日著波鞋
自從睇到呢個post我日日都著返對875
其實你地個底蝕到點先換
都唔知換唔換好

去公園草地行一轉就殘啦

Same

結論係有女

呢兩日著波鞋

星期五再著1907

仆街,係美國Amazon 入到對造工勁差的9111,同之前買果對差好撚遠!
感覺red wing 就死...

個tag 唔同左
中底直頭求其

我個中底同鞋底有少少分離 ,可以點整
自從睇到呢個post我日日都著返對875

好事來的 我上個月開始都日日著緊875
其實你地個底蝕到點先換
都唔知換唔換好

去公園草地行一轉就殘啦

Same

結論係有女

呢兩日著波鞋

星期五再著1907

繼續操

仆街,係美國Amazon 入到對造工勁差的9111,同之前買果對差好撚遠!
感覺red wing 就死...

個tag 唔同左
中底直頭求其

我個中底同鞋底有少少分離 ,可以點整

咁誇張
去鞋藝問問?
其實你地個底蝕到點先換
都唔知換唔換好

去公園草地行一轉就殘啦

Same

結論係有女

呢兩日著波鞋

星期五再著1907

聽日開光1907

Same

結論係有女

呢兩日著波鞋

星期五再著1907

聽日開光1907

對鋼印875仲未開光
有對係10年買既1907封左塵,us7.5d 買錯晒size
有4對redwing ,仲以為香港依家無人著上年年頭買左對8012 ⋯
有對係10年買既1907封左塵,us7.5d 買錯晒size

我岩著可以幫你要左佢

一個字 痛

得對鋼印875

得對鋼印875

1907 day
如果1907有e頭會舒服好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞