[冬天來了] Red Wing討論post

1002 回覆
13 Like 3 Dislike
Skinny+8111係咪都怪 試slim fit牛都係覺得好baggy

都ok既 但唔好太矮著

得169

矮著睇落會點?

我覺得會好似tb

個人感覺啫
169唔算矮既 著左rw高返兩吋

877短打
香港夏天好難撞
不過邊度有長過877既襪賣

877我都係著船襪
今日又著1907,翹起腳就覺得比875重幾多下,877應該再重d?
1907真係幾重

呢對死野而家又硬又刮腳又重,真係要快D馴服佢先得

比d時間操 有排先馴服到佢

前日著左一日 刮到隻腳勁痛

著厚襪頂住先啦
買大左?
1907買大真係重到傻 同埋買大會刮腳
加鞋墊試下?

RW 真係買細/貼腳都唔好買大
刮到仆街 買大加鞋墊都唔係個個得
d頭加就好迫 ee頭fit size 加都好d
Skinny+8111係咪都怪 試slim fit牛都係覺得好baggy

都ok既 但唔好太矮著

得169

矮著睇落會點?

我覺得會好似tb

個人感覺啫

唔係講笑 我171著rw都覺得唔夠
同埋rw高唔到好多 反而著tim記就真係高好多 啲自信返晒嚟

都ok既 但唔好太矮著

得169

矮著睇落會點?

我覺得會好似tb

個人感覺啫

同埋rw高唔到好多 反而著tim記就真係高好多 啲自信返晒嚟

覺得8111好靚

得169

矮著睇落會點?

我覺得會好似tb

個人感覺啫

覺得8111好靚

買岩size 比例岩就得la
169 我估你腳都唔會太大,著us6.5夠?
條牛都唔好太skinny 就得
今日又著1907,翹起腳就覺得比875重幾多下,877應該再重d?
1907真係幾重

呢對死野而家又硬又刮腳又重,真係要快D馴服佢先得

比d時間操 有排先馴服到佢

前日著左一日 刮到隻腳勁痛

著厚襪頂住先啦
買大左?
1907買大真係重到傻 同埋買大會刮腳
加鞋墊試下?

RW 真係買細/貼腳都唔好買大
刮到仆街 買大加鞋墊都唔係個個得
d頭加就好迫 ee頭fit size 加都好d

香港邊到有ee頭買
對RW準備換第四次底
對RW準備換第四次底

未換過底

冬天日日操

冬天日日操

巴打好長腳 一定好高

而家新款875係咪操唔到咁既色? 想買對875操到咁,好靚

樂天有舊版875有印
正過新版好多 新版色水都唔同咗

冬天日日操

巴打好長腳 一定好高

矮撚169

冬天日日操

巴打好長腳 一定好高

矮撚169

唔多信

冬天日日操

巴打好長腳 一定好高

矮撚169

唔多信

唔撚信

矮著睇落會點?

我覺得會好似tb

個人感覺啫

覺得8111好靚

7.5

冬天日日操

巴打好長腳 一定好高

矮撚169

巴打著幾咩size?
買細左一直都著到好痛 而家一直收藏中
買細左一直都著到好痛 而家一直收藏中

細左幾多?

我覺得會好似tb

個人感覺啫

覺得8111好靚

7.5

慢慢襯 試多d 我都仲摸索緊啱自己著法同牛

樂天有舊版875有印

對我黎講有冇印冇所謂 但想知色水係咪新舊版唔同 舊呢隻色水操出黎好靚

冬天日日操

巴打好長腳 一定好高

矮撚169

巴打著幾咩size?

UK8

冬天日日操

巴打好長腳 一定好高

矮撚169

巴打著幾咩size?

UK8

係咪us9 169咁大隻腳

樂天有舊版875有印

對我黎講有冇印冇所謂 但想知色水係咪新舊版唔同 舊呢隻色水操出黎好靚

唔同色水 舊版完勝!

冬天日日操

巴打好長腳 一定好高

矮撚169

巴打著幾咩size?

UK8

係咪us9 169咁大隻腳

我啱啱好
加唔到任何自信踭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞