[冬天來了] Red Wing討論post

1002 回覆
13 Like 3 Dislike
再凍d先啦
着足全年
好少着波鞋
多數配牛roll腳

巴打有冇操開牛?同著咩cutting?
我而家875襯條原色牛咋 slim fit
其實我都仲摸索緊條牛點roll先啱自己 上網見好多人唔同roll法 好casual好隨心

我操條原色511
可以試下pin roll 因為我本身腳幼所以睇落ok
對red wing發左霉係咪就咁洗就得
着足全年
好少着波鞋
多數配牛roll腳

其實我都仲摸索緊條牛點roll先啱自己 上網見好多人唔同roll法 好casual好隨心

我操條原色511

Pinroll頂到個筒頂?定roll多一摺露埋少少長襪長黎
對red wing發左霉係咪就咁洗就得

舊post有教發左霉點洗
都有巴打洗完對強霉既包膠
唔食得太深都冇事既
再凍d先啦

而家呢種天氣著得啦
嫌長牛/chino熱 襯短褲一樣冇問題
Timberland用家留名學野
打算遲啲入對875

利申矮撚
依加一對875賣幾錢?

我操條原色511

Pinroll頂到個筒頂?定roll多一摺露埋少少長襪長黎

啱啱好到個筒頂 我自己就摺兩下
依加一對875賣幾錢?

依加一對875賣幾錢?

之前11月有電視框賣千7 miss 左
9111,8165
對9111唔見左
8165著左近10年
近排想買對方頭
但us8.5就逼,us9就甩踭
最後買左danner
著左5年個底仲好厚

巴打好少著?我有frd著左3年後踭斜哂

著左1年個底已經無哂
有冇人想要黑色嘅875 小弟好少著唔想封塵 想平平地放返出去 euro40.5
有對8111 , 極小著

9185 都幾型,有冇人見過實物?

我覺得9011正d
想轉戰beckman

beckman最好襯

唔好毒我住啦
巴打邊對beckman
我未諗定邊隻色 對對beckman都好正好好襯咁
我自己就覺得9014同9011都正 但本身有黑色同酒紅dr ma 唔想d色又咁似

我9016因為易襯番條皮帶
香港冇9030嗰款
唔係嘅襯牛最正
始終覺得方頭款唔好睇
未買過,點入手最平

想買8165

邊到可以換底
話著左5年都冇蝕既肯定係放係鞋櫃入面當著左

利申差唔多日日著, 平均一年換次底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞