[冬天來了] Red Wing討論post

1002 回覆
13 Like 3 Dislike

而家新款875係咪操唔到咁既色? 想買對875操到咁,好靚

樂天有舊版875有印
正過新版好多 新版色水都唔同咗

對我黎講有冇印冇所謂 但想知色水係咪新舊版唔同 舊呢隻色水操出黎好靚

唔同色水 舊版完勝!

唔撚係掛,咁除左樂天邊度仲有舊版875

冬天日日操

巴打好長腳 一定好高

矮撚169

巴打著幾咩size?

UK8

係咪us9 169咁大隻腳

我啱啱好
加唔到任何自信踭

著咩牛

樂天有舊版875有印

對我黎講有冇印冇所謂 但想知色水係咪新舊版唔同 舊呢隻色水操出黎好靚

舊875隻啡真係冇得頂

樂天有舊版875有印

唔同色水 舊版完勝!

新買舊版875未開始操

樂天有舊版875有印

舊875隻啡真係冇得頂

好彩當年無買紅色
當年兩隻色諗好耐買邊隻

巴打好長腳 一定好高

矮撚169

巴打著幾咩size?

UK8

我啱啱好
加唔到任何自信踭

著咩牛

普通slim 牛仔炸
脷申:毒拎
今日又著1907,翹起腳就覺得比875重幾多下,877應該再重d?
1907真係幾重

呢對死野而家又硬又刮腳又重,真係要快D馴服佢先得

比d時間操 有排先馴服到佢

前日著左一日 刮到隻腳勁痛

著厚襪頂住先啦
買大左?
1907買大真係重到傻 同埋買大會刮腳
加鞋墊試下?

RW 真係買細/貼腳都唔好買大
刮到仆街 買大加鞋墊都唔係個個得
d頭加就好迫 ee頭fit size 加都好d

香港邊到有ee頭買

好少要搵

樂天有舊版875有印

舊875隻啡真係冇得頂

好彩當年無買紅色
當年兩隻色諗好耐買邊隻

冇得買番,等我唔好平時咁踢呢踢路咁粗著先

樂天有舊版875有印

舊875隻啡真係冇得頂

好彩當年無買紅色
當年兩隻色諗好耐買邊隻

冇得買番,等我唔好平時咁踢呢踢路咁粗著先

粗著啦
太污糟咪洗下佢再上油又係一條好漢

著厚襪頂住先啦
買大左?
加鞋墊試下?

香港邊到有ee頭買

好少要搵

明記可能有
Cpu應該全部D頭 連875都係

著厚襪頂住先啦
買大左?
加鞋墊試下?

香港邊到有ee頭買

好少要搵

明記可能有

其實E同D頭上腳分別唔太大

著厚襪頂住先啦
買大左?
加鞋墊試下?

香港邊到有ee頭買

好少要搵

明記可能有

cpu 有875 e頭

著厚襪頂住先啦
買大左?
加鞋墊試下?

香港邊到有ee頭買

好少要搵

明記可能有

cpu 有875 e頭

著厚襪頂住先啦
買大左?
加鞋墊試下?

香港邊到有ee頭買

好少要搵

明記可能有

cpu 有875 e頭

將軍澳display就係e頭黎

巴打你腳掌係咪比較闊?

矮撚169

巴打著幾咩size?

UK8

我啱啱好
加唔到任何自信踭

著咩牛

普通slim 牛仔炸

咩牌子

巴打你腳掌係咪比較闊?

算係 腳掌有d厚
點睇得出

巴打著幾咩size?

UK8

我啱啱好
加唔到任何自信踭

著咩牛

普通slim 牛仔炸

咩牌子

巴打試到點襪skinny jeans+8111未
琴晚諗諗下8111襯skinny都唔錯
會好過mac toe襯skinny 咁真係好基

UK8

我啱啱好
加唔到任何自信踭

著咩牛

普通slim 牛仔炸

咩牌子

我矮啊 未買
去咗cpu試 佢冇半碼
著薄襪試7d同8d
前者小小緊 後者小小鬆
預埋厚襪係咪應該7.5d?
https://www.facebook.com/centzhk/posts/1509623689070987
見到呢個心郁郁
有冇伏

我啱啱好
加唔到任何自信踭

著咩牛

普通slim 牛仔炸

咩牌子

我矮啊 未買
去咗cpu試 佢冇半碼
著薄襪試7d同8d
前者小小緊 後者小小鬆
預埋厚襪係咪應該7.5d?
https://www.facebook.com/centzhk/posts/1509623689070987
見到呢個心郁郁
有冇伏

好似有啲九唔搭八
但好驚對腳望落好短

巴打你腳掌係咪比較闊?

算係 腳掌有d厚
點睇得出

左腳凸左出黎
White boot可唔可以整到RW9111咁上下
9號原裝rw鞋墊fit唔到9號875
米六巴打準備入redwing坑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞