[冬天來了] Red Wing討論post

1002 回覆
13 Like 3 Dislike
rw 依家唔底著

抵著過垃圾波鞋啦 換次底又著幾年

揾波鞋比就緊係la

2971同877

2971買左四年,冬天先著
877兩年幾...一年四季都著

P.S. 我係女都勁鐘意著redwing, 係咪好少女既會著?

877 香港好少見人著
巴打係攝條褲入鞋筒定遮住鞋筒?

我唔係巴打....
rw 依家唔底著

揾波鞋比就緊係la

真心問 有咩boots底著
好想問點解上年有段時間賣到勁平
見到啲原本二千幾一對折到一千有找
觀塘九龍灣有冇邊間賣redwing推介?
mk買驚買左假野
好想問點解上年有段時間賣到勁平
見到啲原本二千幾一對折到一千有找

清舊貨 而家新貨都冇logo 好似據聞個鞋底換左少少 襟磨左
rw 依家唔底著

請出招
mk買驚買左假野

搵下cpu
Hot channel
而家area0264清哂舊貨之後好似唔見佢仲有賣rw
有冇邊對Under 1000HKD?

上面有巴打話呢排IT清倉 睇下有咩款低過1000
Rw絕對抵玩

揾波鞋比就緊係la

真心問 有咩boots底著

我都想知
Danner又好似未到咁既年記著 我覺得有返咁上下佬味著好正 我20頭咋

2971同877

2971買左四年,冬天先著
877兩年幾...一年四季都著

P.S. 我係女都勁鐘意著redwing, 係咪好少女既會著?

877 香港好少見人著
巴打係攝條褲入鞋筒定遮住鞋筒?

我唔係巴打....

Sor啊 估唔到有絲打著rw
多數女仔都覺得rw又重又難襯
絲打可唔可以分享多少少女仔點襯rw
求換底地址
rw 依家唔底著

請出招

tricker's貴rw唔係好多
rw 依家唔底著

請出招

貴好多喎
rw 依家唔底著

請出招

rw 依家唔底著

請出招

巴打應該係一千幾百 猶如垃圾個d人黎

識得著一定著Irish Setter
無論用料, 皮革, 車線細節位, 染色都更勝一籌
呢兩對操左有5年

對鞋其實係咪唔損耗到midsole就可以唔換住?
著左兩年多d,想頂耐d先
mk買驚買左假野

搵下cpu
Hot channel
而家area0264清哂舊貨之後好似唔見佢仲有賣rw

area0264而家直頭唔係分銷商
有冇邊對Under 1000HKD?

上面有巴打話呢排IT清倉 睇下有咩款低過1000
Rw絕對抵玩

依家仲有無?
利申:8166有鋼印,8179有鋼印各一
想問你地danner好唔好?除左永高行邊度有得買?

對鞋其實係咪唔損耗到midsole就可以唔換住?
著左兩年多d,想頂耐d先

唔洗換住 我果對蝕到去中底先換
呢兩對操左有5年

右邊嗰對
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞