[冬天來了] Red Wing討論post

1002 回覆
13 Like 3 Dislike

咪 ultrasound 香港代理

我對white 買左3800,幾好,自己襯色

對呢個牌子有興趣,請問舒服程度如何?有冇刮腳?腳弓夠唔夠支撐?d皮軟硬程度如何?

有兩對SJ 一對7D 一對6.5E
著左幾年都好硬 6.5果對弓位Fit舒服D
落地盤著一流

落地盤著red wing架咩?

Whites

訂左真係等超耐
夏天照著會唔會熱死

Whites好難襯
今日著
今日著

咁岩呀
Hi
今日著

咁岩呀

今日著

咁岩呀
巴打係877?
Hi

皮鞋帶
今日著

咁岩呀
巴打係877?

係呀
對10875買左未心機著
其實咁講有d失望
Hi

皮鞋帶

似10875黎
蝕到仆街 ,又少著 ,換都費事
蝕到仆街 ,又少著 ,換都費事

成日著都係兩三年換一次 抵著啦
Hi

皮鞋帶

似10875黎

舊875
Hi

皮鞋帶

似10875黎

舊875

好新淨 買少見少
Hi

皮鞋帶

似10875黎

舊875

黑鞋窿
不過睇話去咁啡既 巴打上左油?我淨係知新875d皮色係同舊有少少唔同 但唔覺有咁大分別
Hi

皮鞋帶

似10875黎

舊875

黑鞋窿
不過睇話去咁啡既 巴打上左油?我淨係知新875d皮色係同舊有少少唔同 但唔覺有咁大分別

之前刷過mink oil

我都係之前上明記買 都未夠一年
Hi

皮鞋帶

似10875黎

舊875

黑鞋窿

之前刷過mink oil

我都係之前上明記買 都未夠一年

想問大家d長襪邊度買?
今日著

你成日著? 好似比前幾個POST舊左咁多?
想問大家d長襪邊度買?

之前去日本,喺gu掃咗好多
今日著

上兩個星期開始日日著 愈著愈舒服
不過都有可能係燈光問題先好似殘左好多
想問大家d長襪邊度買?

之前去日本,喺gu掃咗好多

唔想成日著淨色 想買d多花紋/圖案
同埋邊度有得買長冷襪 好似幾襯
今日著

啊,我一星期最多得2-3日著,試下連續著多D對1907先
有冇人有興趣接手對875鋼印版(NEW)
TG : fa48224
今日著

啊,我一星期最多得2-3日著,試下連續著多D對1907先

我最近都日日著 一熱又要收返埋
有冇人有興趣接手對875鋼印版(NEW)
TG : fa48224

Pmed
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞